Povezane vesti
Noć u Beogradu: Srećom samo dve saobraćajke, ali cele noći Hitnu zvale ove 3 grupe bolesnika
Kurir 05.12.2023
BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima nema teže povređenih osoba, rekli su u službi Hitne pomoći. Tri osobe su lakše povređene i prevezene su u dežurne bolnice. Ekipe Hitne pomoći intervenisale su 124 puta od… »
Noć u Beogradu: Manje intervencija na javnom mestu, veći broj poziva hroničnih bolesnika
Euronews 05.12.2023
Noć u Beogradu je prošla relativno mirno, uz manje saobraćajnih nezgoda i intervencija na javnom mestu, ali uz povećan broj poziva hroničnih bolesnika, rečeno je u Hitnoj pomoći. Sinoć oko 21.30 časova, kod tržnog centra BIG u Rakovici, u saobraćajnoj… »
Vesti dana »
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana