Povezane vesti

Sumrak profesije u borbi protiv predsednika Vučića (video)

Sumrak profesije u borbi protiv predsednika Vučića (video)

Politika 05.12.2023
Mediji u vlasništvu Junajted grupe Dragana Šolaka objavili su 4. decembra, samo u jednom danu, 24 teksta sa tagom "Aleksandar Vučić". Svi ovi tekstovi, plasirani na medijima N1, Nova S i Danas prikazuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića izrazito… »
Sramna šolakova kampanja protiv Vučića nije viđena do sada: Stoprocentni medijski teror nad jednim čovekom (video)

Sramna šolakova kampanja protiv Vučića nije viđena do sada: Stoprocentni medijski teror nad jednim čovekom (video)

Večernje novosti 05.12.2023
U ponedeljak, 4. decembra 2023. godine, tri portala Dragana Šolaka objavila su 24 teksta sa tagom "Aleksandar Vučić". Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić/Printskrin Svi tekstovi prikazuju Vučića izrazito negativno. Svih 24, sve do jednog. Vređaju ga… »
Vučić: Zahvalio sam Rosohi na posvećenom radu i poštovanju suvereniteta Srbije

Vučić: Zahvalio sam Rosohi na posvećenom radu i poštovanju suvereniteta Srbije

Euronews 05.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u u oproštajnu posetu ambasadora Slovačke u Beogradu Fedora Rosohu i zahvalio na posvećenom radu i doslednom i principijalnom stavu na poštovanju suvereniteta Srbije i putu ka EU. "Zahvalio sam ambasadoru… »
Marinika, jel ti TO O Đilasu NEŠTO? Tepić se raspričala o korupciji, nasilju, siromaštvu, a ovo je prava istina

Marinika, jel ti TO O Đilasu NEŠTO? Tepić se raspričala o korupciji, nasilju, siromaštvu, a ovo je prava istina

Alo 05.12.2023
Desna ruka Dragana Đilasa, Marinika Tepić, rekla je da su "glavni alati vladanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića siromašenje naroda, korupcija i nasilje." Čini se da je Marinika nešto pomešala, jer ovo zvuči kao CV Dragana Đilasa. - Prema… »

Vesti dana »