Povezane vesti

Đurđević Stamenkovski: Poručimo Briselu dosta je poniženja, pokvarićemo plan zapadnih ambasadora

Đurđević Stamenkovski: Poručimo Briselu dosta je poniženja, pokvarićemo plan zapadnih ambasadora

Danas 05.12.2023
Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da je izborni dan trenutak da se Evropskoj uniji stavi do znanja da je Srbiji dosta poniženja. „Zapad želi vladu probriselskih struktura u SNS i opozicije, radi… »

Beta 05.12.2023
Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da je izborni dan trenutak da se Evropskoj uniji stavi do znanja da je Srbiji dosta poniženja. "Zapad želi vladu probriselskih struktura u SNS i opozicije, radi… »
Đurđević Stamenkovski: Poručimo Briselu dosta je poniženja

Đurđević Stamenkovski: Poručimo Briselu dosta je poniženja

Novi magazin 05.12.2023
Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da je izborni dan trenutak da se Evropskoj uniji stavi do znanja da je Srbiji dosta poniženja. "Zapad želi vladu probriselskih struktura u SNS i opozicije, radi… »

Vesti dana »

Na Badnji dan umereno oblačno i toplije

Na Badnji dan umereno oblačno i toplije

Novi magazin pre 4 satijoš 22 povezane
Vlada obrazuje radnu grupu za razgovore sa prosvetarima

Vlada obrazuje radnu grupu za razgovore sa prosvetarima

RTV pre 37 minutajoš 18 povezanih
Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Sport klub pre 4 satijoš 18 povezanih
Dan žalosti u Srbiji 5. januara

Dan žalosti u Srbiji 5. januara