Povezane vesti
Šapić: Nisam želeo da koristim tragediju u Ribnikaru, gade mi se te zloupotrebe
Telegraf 05.12.2023
Izjavio sam saučešće, ćutao sam sedam dana, napadali su me sa svih strana. Prvi na izbornoj listi „Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane” i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić ocenio je danas da je za godinu i po dana, koliko je bio na… »
Šapić: Ne mogu više da slušam bednike koji zloupotrebljavaju nesrećno stradalu decu
Danas 05.12.2023
Prvi na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane” i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić istakao je da deo opozicije na besraman način želi da iskoristi tragediju u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”. Šapić je, u intervju… »
"Nisam želeo da koristim tragediju u ribnikaru, gade mi se zloupotrebe" Šapić: Sedeo satima u kući svakog od tih ljudi
Kurir 05.12.2023
Prvi na izbornoj listi „Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane” i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić ocenio je danas da je za godinu i po dana, koliko je bio na funkciji prvog čoveka prestonice dosta uradio, posebno na uvođenju reda, a… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Sadu: Dve grupe građana se sukobile zbog iscrtavanja srpske zastave po zgradama (video)
Blic pre 58 minutajoš 34 povezane

Pešić otkrio u kakvom je stanju Vasa Micić: Nije odigrao ni minut, kada će biti spreman?
Mondo pre 12 minutajoš 31 povezana

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i strateški ciljevi Rusije
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 60 povezanih

Posle vrelog talas stiže zahlađenje! Zna se tačan datum kada temperatura pada i stiže nova tura padavina
Blic pre 33 minutajoš 51 povezana

Svetislav Pešić pričao o rekordnoj pobedi, pa otkrio stanje Micića: "Videćemo šta kažu doktori..."
Telegraf pre 32 minutajoš 36 povezanih