Povezane vesti
Šapić: Nisam želeo da koristim tragediju u Ribnikaru, gade mi se te zloupotrebe
Telegraf 05.12.2023
Izjavio sam saučešće, ćutao sam sedam dana, napadali su me sa svih strana. Prvi na izbornoj listi „Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane” i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić ocenio je danas da je za godinu i po dana, koliko je bio na… »
Šapić: Ne mogu više da slušam bednike koji zloupotrebljavaju nesrećno stradalu decu
Danas 05.12.2023
Prvi na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane” i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić istakao je da deo opozicije na besraman način želi da iskoristi tragediju u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”. Šapić je, u intervju… »
"Nisam želeo da koristim tragediju u ribnikaru, gade mi se zloupotrebe" Šapić: Sedeo satima u kući svakog od tih ljudi
Kurir 05.12.2023
Prvi na izbornoj listi „Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane” i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić ocenio je danas da je za godinu i po dana, koliko je bio na funkciji prvog čoveka prestonice dosta uradio, posebno na uvođenju reda, a… »
Vesti dana »

Jovanov (SNS): Rusi i Ukrajinci će posle tri godine ratovanja sesti za sto, a blokaderi histerišu
Beta pre 13 minutajoš 52 povezane

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 47 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 54 povezane

Agencija za energetiku: Crvena zona potrošene struje biće smanjena sa 1.600kWh na 1.200 kWh
Forbes pre 17 minutajoš 20 povezanih

NIS podneo zahtev Ministarstvu finansija SAD za dodatno odlaganje roka za uvođenje sankcija
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih