Povezane vesti
Šapić: Nisam želeo da koristim tragediju u Ribnikaru, gade mi se te zloupotrebe
Telegraf 05.12.2023
Izjavio sam saučešće, ćutao sam sedam dana, napadali su me sa svih strana. Prvi na izbornoj listi „Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane” i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić ocenio je danas da je za godinu i po dana, koliko je… »
"Nisam želeo da koristim tragediju u ribnikaru, gade mi se zloupotrebe" Šapić: Sedeo satima u kući svakog od tih ljudi
Kurir 05.12.2023
Prvi na izbornoj listi „Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane” i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić ocenio je danas da je za godinu i po dana, koliko je bio na funkciji prvog čoveka prestonice dosta uradio, posebno na uvođenju… »
Šapić: Ne mogu više da slušam bednike koji zloupotrebljavaju nesrećno stradalu decu
Danas 05.12.2023
Prvi na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane” i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić istakao je da deo opozicije na besraman način želi da iskoristi tragediju u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”. Šapić… »
Vesti dana »
Sindikat EPS Nezavisnost, ogranak TENT održao protest: Radnici podržali studente i tražili smene
Nova ekonomija pre 5 satijoš 32 povezane
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Glas Zaječara pre 11 satijoš 11 povezanih
Konfuzija u školama u Srbiji: jedni rade, drugi skratili časove ,a treći obustavili rad
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 27 povezanih