Повезане вести
Шапић: Нисам желео да користим трагедију у Рибникару, гаде ми се те злоупотребе
Телеграф 05.12.2023
Изјавио сам саучешће, ћутао сам седам дана, нападали су ме са свих страна. Први на изборној листи „Александар Вучић - Београд не сме да стане” и кандидат за градоначелника Александар Шапић оценио је данас да је за годину и по… »
Шапић: Не могу више да слушам беднике који злоупотребљавају несрећно страдалу децу
Данас 05.12.2023
Први на изборној листи „Александар Вучић – Београд не сме да стане” и кандидат за градоначелника Александар Шапић истакао је да део опозиције на бесраман начин жели да искористи трагедију у Основној школи “Владислав Рибникар”… »
"Нисам желео да користим трагедију у рибникару, гаде ми се злоупотребе" Шапић: Седео сатима у кући сваког од тих људи
Курир 05.12.2023
Први на изборној листи „Александар Вучић - Београд не сме да стане” и кандидат за градоначелника Александар Шапић оценио је данас да је за годину и по дана, колико је био на функцији првог човека престонице доста урадио, посебно… »
Вести дана »
Снажно невреме стиже у Србију из два правца: Упаљени метеоаларми због три опасне појаве, хитно се огласио РХМЗ
Мондо пре 7 минутајош 28 повезаних
Подела картица за бесплатан улазак на београдске базене почиње у среду
Спутник пре 2 сатајош 19 повезаних
Једна од најпрометнијих београдских улица затвара се на две године: Почетак радова већ у августу
НИН пре 27 минутајош 12 повезаних