Povezane vesti

Šapić: Nisam želeo da koristim tragediju u Ribnikaru, gade mi se te zloupotrebe

Šapić: Nisam želeo da koristim tragediju u Ribnikaru, gade mi se te zloupotrebe

Telegraf 05.12.2023
Izjavio sam saučešće, ćutao sam sedam dana, napadali su me sa svih strana. Prvi na izbornoj listi „Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane” i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić ocenio je danas da je za godinu i po dana, koliko je… »
"Nisam želeo da koristim tragediju u ribnikaru, gade mi se zloupotrebe" Šapić: Sedeo satima u kući svakog od tih ljudi

"Nisam želeo da koristim tragediju u ribnikaru, gade mi se zloupotrebe" Šapić: Sedeo satima u kući svakog od tih ljudi

Kurir 05.12.2023
Prvi na izbornoj listi „Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane” i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić ocenio je danas da je za godinu i po dana, koliko je bio na funkciji prvog čoveka prestonice dosta uradio, posebno na uvođenju… »
Šapić: Ne mogu više da slušam bednike koji zloupotrebljavaju nesrećno stradalu decu

Šapić: Ne mogu više da slušam bednike koji zloupotrebljavaju nesrećno stradalu decu

Danas 05.12.2023
Prvi na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane” i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić istakao je da deo opozicije na besraman način želi da iskoristi tragediju u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”. Šapić… »

Vesti dana »