Повезане вести

Шапић: Нисам желео да користим трагедију у Рибникару, гаде ми се те злоупотребе

Шапић: Нисам желео да користим трагедију у Рибникару, гаде ми се те злоупотребе

Телеграф 05.12.2023
Изјавио сам саучешће, ћутао сам седам дана, нападали су ме са свих страна. Први на изборној листи „Александар Вучић - Београд не сме да стане” и кандидат за градоначелника Александар Шапић оценио је данас да је за годину и по… »
Шапић: Не могу више да слушам беднике који злоупотребљавају несрећно страдалу децу

Шапић: Не могу више да слушам беднике који злоупотребљавају несрећно страдалу децу

Данас 05.12.2023
Први на изборној листи „Александар Вучић – Београд не сме да стане” и кандидат за градоначелника Александар Шапић истакао је да део опозиције на бесраман начин жели да искористи трагедију у Основној школи “Владислав Рибникар”… »
"Нисам желео да користим трагедију у рибникару, гаде ми се злоупотребе" Шапић: Седео сатима у кући сваког од тих људи

"Нисам желео да користим трагедију у рибникару, гаде ми се злоупотребе" Шапић: Седео сатима у кући сваког од тих људи

Курир 05.12.2023
Први на изборној листи „Александар Вучић - Београд не сме да стане” и кандидат за градоначелника Александар Шапић оценио је данас да је за годину и по дана, колико је био на функцији првог човека престонице доста урадио, посебно… »

Вести дана »