Povezane vesti

Radeta (SRS): Stvorićemo gospodina seljaka i finansirati domaću proizvodnju

Radio sto plus 05.12.2023
“Mi ćemo finansirati domaću proizvodnju, naša mala, srednja i mikropreduzeća, našu poljoprivredu”, navela je Radeta u pisanoj izjavi. Prema njenim rečima, sve prethodne vlasti i svi učesnici u sadašnjim izborima srpskog seljaka vide samo kao… »
Radeta: Radikali se zalažu za finansiranje domaće proizvodnje

Radeta: Radikali se zalažu za finansiranje domaće proizvodnje

Politika 05.12.2023
Potpredsednik Srpske radikalne stranke i kandidat za narodnog poslanika Vjerica Radeta rekla je da će se radikali zalagati za finansiranje domaće proizvodnje, malih, srednjih i mikro preduzeća kao i domaće poljoprivrede. Ona je navela da sve prethodne… »
Stvorićemo gospodina seljaka: Vjerica Radeta: Mi ćemo finansirati domaću proizvodnju

Stvorićemo gospodina seljaka: Vjerica Radeta: Mi ćemo finansirati domaću proizvodnju

Kurir 05.12.2023
Kandidat za poslanika Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta rekla je da će stvoriti gospodina seljaka, koji će imati iste osnovne uslove života u svom selu kao što ih ima onaj ko živi u gradu, prenosi Beta. - Mi ćemo finansirati domaću… »

Beta 05.12.2023
Kandidat za poslanika Srpske radikalne stranke (SRS) Vjerica Radeta rekla je da će stvoriti gospodina seljaka, koji će imati iste osnovne uslove života u svom selu kao što ih ima onaj ko živi u gradu. "Mi ćemo finansirati domaću proizvodnju, naša… »

Vesti dana »