Povezane vesti
"On je jedini među nama bio..." Goran Bregović neutešan, ovako se oprostio od svog dugogodišnjeg prijatelja i kolege
Kurir 05.12.2023
Povodom smrti Vlada Pravdića, klavijaturiste benda Bijelo dugme, oglasio se Goran Bregović. Klavijaturista Bijelog dugmeta Vlado Pravdić, kako je saznao Avaz, umro je sinoć u Splitu.To je za ovaj list potvrdila njegova bliska prijateljica. Pravdić… »
Alen Islamović slomljen zbog smrti kolege iz "Bijelog dugmeta": "Poslednjih godina smo se slabije čuli, faliće mi"
Blic 05.12.2023
Alen Islamović slomljen je zbog smrti svog kolege i prijatelja Vlade Pravdića. Naime, Alen Islamović je za tužnu vesti o smrti kolege saznao od novinara, pa se slomio. - Umro Vlado Pravdić, pa kad - ostao je najpre u šoku, a potom dodao: - Jako me… »
"Trebalo je da sviramo": Preminuo član Bijelog Dugmeta, oglasio se Alen Islamović - Jako me je pogodila vest o smrti
Mondo 05.12.2023
Pevač Alen Islamović šokiran vešću o smrti prijatelja i kolege. Pevač Alen Islamović šokiran vešću o smrti prijatelja i kolege Klavijaturista benda Bijelo Dugme Vlado Pravdić preminuo je u 74. godini, a ovim povodom oglasio se i nekadašnji… »
Alena islamovića duboko potresla smrt klavijaturiste bijelog dugmeta: Mirisalo je na to da ćemo opet zasvirati zajedno…
Kurir 05.12.2023
Povodom smrti Vlada Pravdića, klavijaturiste benda Bijelo dugme, oglasio se Alen Islamović. Pevač je vest o smrti kolege saznao od novinara, pa se zbunio. - Umro Vlado Pravdić, pa kad - ostao je najpre u šoku, a potom dodao: - Jako me je pogodila… »
Vesti dana »
Srbija pod snegom - crveni meteo-alarm na zapadu zemlje, na Pešteri napadalo više od pola metra, u delovima Beograda otežan saobraćaj
RTS pre 53 minutajoš 103 povezane
Studenti pozvali na protestnu šetnju: Sutra 1.000 pisama za Zagorku Dolovac
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
Prijave protiv BIA-e i policije zbog prisluškivanja novinara i aktivista
Al Jazeera pre 29 minutajoš 10 povezanih
Gradska uprava: Lasta obustavila prigradski prevoz i ne dozvoljava korišćenje autobuskih stanica
Radio sto plus pre 3 satajoš 32 povezane
MInistarstvo prosvete: Zaključivanje ocena sad može i do početka drugog polugodišta
Novi magazin pre 3 satajoš 22 povezane