Povezane vesti
BBC izbor za sportistu godine: I Novak Đoković među kandidatima
Južne vesti 05.12.2023
BBC Sport Najbolji teniser sveta Novak Đoković jedan je od šest kandidata za sportistu godine u izboru BBC-ja. Glasanje na sajtu BBC-ja traje do 12. decembra, a nagrada najboljem sportisti biće dodeljena 19. decembra u emisiji uživo. Prošlogodišnji… »
Veliko iznenađenje: Britanci nominovali Novaka za sportistu godine
N1 Info 05.12.2023
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, nalazi se među nominovanima za nagradu sportiste godine koju dodeljuje britanski BBC. Posle izuzetno uspešne sezone Novak Đoković našao se na listi kandidata koju je objavio BBC za nagradu najboljeg… »
Radio 021 05.12.2023
Glasajte na sajtu BBC-ja. BBC Sport Najbolji teniser sveta Novak Đoković jedan je od šest kandidatima za sportistu godine u izboru BBC-ja. Glasanje na sajtu BBC-ja traje do 12. decembra, a nagrada najboljem sportisti biće dodeljena 19. decembra u… »
Danas 05.12.2023
Najbolji teniser sveta Novak Đoković jedan je od šest kandidatima za sportistu godine u izboru BBC-ja. Glasanje na sajtu BBC-ja traje do 12. decembra, a nagrada najboljem sportisti biće dodeljena 19. decembra u uživo emisiji. Prošlogodišnji… »
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 6 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane