Povezane vesti
"Budućnost muzike ostaje na njima dvoma!" Emir Habibović otkrio: Ja za razliku od današnjih pesama, stvaram, nešto još teže…
Kurir 05.12.2023
Pevač Emir Habibović gostovao je kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde se dotakao današnjih pesama za koje smatra da više nisu kao nekada. - Sada imam 37 godina i ulazim u neke lepe godine da prištim generaciji da slušaju dobre pesme… »
"Od "južnog vetra" zaradila za nove zube!" Pevačica za Kurir TV otkrila: Bio je to jak vetar u leđa, pomoglo mi je
Kurir 05.12.2023
Pevačica Gabrijela Pejčev gostovala je kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde je govorila o nedavnim pisanjima medija da je od kavera pesme "Luda po tebe" kupila novi stan. - Mediji su pisali da sam od te jedne numere kupila stan. Čitam… »
Vesti dana »
Po oprobanoj recepturi: Iako osam članica nije "aminovalo" otvaranje Klastera 3, za vlast je bitna samo jedna - Hrvatska
N1 Info pre 18 minutajoš 29 povezanih
Energetsko prekrajanje sveta ili nova (cenovna) mapa? Zdravković za "Blic Biznis": "Ni struja, ni gas, ni nafta neće biti kao pre rata"
Blic pre 23 minutajoš 35 povezanih
uživo kriza na bliskom istoku Nove eksplozije širom Irana, čuju se detonacije na više lokacija
Euronews pre 23 minutajoš 40 povezanih
Ukrajina zadala snažan udarac Putinu! Za četiri dana pogođeno čak 35 brodova ruske "flote u senci", a onda još 14 tokom noći! Bukti u azovskom moru (foto/video)
Kurir pre 3 satajoš 28 povezanih
Eskalacija na bliskom istoku! Iran uzvratio na američke udare, pa ponovo odjeknule eksplozije u toj zemlji!
Telegraf pre 58 minutajoš 65 povezanih