Povezane vesti
Ranka Savić: Ni vlast ni opozicija ne bave se pravima radnika, umorni smo od glasanja „za“ i „protiv“
N1 Info 05.12.2023
Ranka Savić iz Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata kaže da se ni država ni opozicija ne bave radničkim pravima u predizbornoj kampanji. „Mi smo zbog toga i izašli s našim proglasom da nam je dosta da nas eventualno pominjete samo kad smo… »
Ranka Savić: Ni vlast ni opozicija ne bave se pravima radnika, umorni smo od glasanja „za“ i „protiv“
Novi magazin 05.12.2023
Ranka Savić iz Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata kaže da se ni država ni opozicija ne bave radničkim pravima u predizbornoj kampanji. „Mi smo zbog toga i izašli s našim proglasom da nam je dosta da nas eventualno pominjete samo kad smo… »
Vesti dana »
Ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme Ovako je pričao: Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života, to je jače nego kad neko dobije ulicu posthumno
Kurir pre 0 minutajoš 29 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 7 povezanih
Zvaničnici uputili saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme
Politika pre 53 minutajoš 3 povezane
Nikola Jokić dobio sina! Posle Ognjene, stiglo i drugo dete, tata odmah proslavio!
Mondo pre 49 minutajoš 10 povezanih
Tramp razmatra da Grenela imenuje za specijalnog izaslanika za rusko-ukrajinski sukob
Politika pre 47 minutajoš 3 povezane