Повезане вести

Србија: Предсједница РЕМ-а у нацистичкој униформи

Србија: Предсједница РЕМ-а у нацистичкој униформи

Ал Јазеера 06.12.2023
Предсједница Вијећа Регулаторног тијела за електронске медије у Србији, Оливера Зекић, на свом Телеграм каналу објавила је фотографију на којој је у нацистичкој униформи. Ријеч је о фотомонтажи, самоиницијативно постављеној… »
Зекић у нацистичкој униформи – провокација или афирмација нацизма и увреда за жртве?

Зекић у нацистичкој униформи – провокација или афирмација нацизма и увреда за жртве?

Н1 Инфо 06.12.2023
Провокација, порука медијима, или афирмација нацизма и увреда за жртве? Шта значи када председница Савета Регулатнорног тела за електронске медије објави своју фотографију са нацистичком униформом? Оно што Оливера Зекић види као… »
Јеврејска заједница уплашена и згрожена Оливером Зекић у нацистичкој униформи: „Ово може бити увертира у нешто што смо већ…

Јеврејска заједница уплашена и згрожена Оливером Зекић у нацистичкој униформи: „Ово може бити увертира у нешто што смо већ…

Нова 06.12.2023
Бестидно, дегутантно и претеће, главне су реакције на фотографију председнице Савета РЕМ Оливере Зекић у нацистичкој униформи, коју је сама објавила на свом Телеграм каналу, уз објашњење да “воли да провоцира”. Кога је тачно… »
"Насмејала сам се руљи у лице": Зекић о објави "слике" у нацистичкој униформи : Урадила сам исто што би урадио и Дани Алвеш…

"Насмејала сам се руљи у лице": Зекић о објави "слике" у нацистичкој униформи : Урадила сам исто што би урадио и Дани Алвеш…

Блиц 06.12.2023
Председница Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) Оливера Зекић реаговала је на критике које су се појавиле у јавности поводом фотомонтаже коју је поставила на свом Телеграм налогу где се види у нацистичкој… »
„Насмејала сам се руљи у лице“: Оливера Зекић објаснила фотомонтажу на којој је у нацистичкој униформи, Коалиција за слободу…

„Насмејала сам се руљи у лице“: Оливера Зекић објаснила фотомонтажу на којој је у нацистичкој униформи, Коалиција за слободу…

Данас 06.12.2023
Коалиција за слободу медија саопштила је да је згрожена беспризорним гестом председнице Савета РЕМ-а Оливере Зекић која је на свом Телеграм каналу поставила профилну фотографију у нацистичкој СС униформи, те још беспризорнијим… »
Коалиција за слободу медија: Оливера Зекић промовише нацизам, институције да хитно реагују

Коалиција за слободу медија: Оливера Зекић промовише нацизам, институције да хитно реагују

Данас 06.12.2023
Коалиција за слободу медија саопштила је да је згрожена беспризорним гестом председнице Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) Оливере Зекић која је на свом Телеграм каналу поставила профилну фотографију у… »
Поигравање Оливере Зекић са нацистичким симболима

Поигравање Оливере Зекић са нацистичким симболима

Време 06.12.2023
Политика Председница РЕМ-а је на Телеграм каналу као профилну фотографију ставила монтажу себе у нацистичкој униформи. Каже да је то провокација. Пре годину дана РЕМ је обуставио рад кад је на згради у којој живи један од чланова… »
Оливера Зекић у нацистичкој униформи на свом Телеграм каналу: "Волим да провоцирам"

Оливера Зекић у нацистичкој униформи на свом Телеграм каналу: "Волим да провоцирам"

Блиц 05.12.2023
Председница Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) Оливера Зекић поставила је фотографију на Телеграм каналу у нацистичкој униформи. Она је касније објаснила да је реч о фотомонтажи, пише Радио Слободна Европа. - Ја… »

Вести дана »