Povezane vesti
"LOTO devojka" na minimalcu: Dobila rešenje o penziji i otkrila - "Laganica, pametno sam ulagala!"
Mondo 06.12.2023
Suzana Mančić od juče i zvanično penzionerka. Suzana Mančić od juče i zvanično penzionerka Voditeljka Suzana Mančić, koja je karijeru počela kao čuvena "LOTO devojka", tačnije voditeljka igre na sreću koja i danas traje, otkrila je da je… »
Suzana Mančić otkrila kolika joj je penzija: Voditeljka iznela sve u javnost: "Danas sam dobila rešenje, to sam čekala"
Blic 05.12.2023
Čuvena voditeljka Suzana Mančić otkrila je da je od danas i zvanično u penziji, a onda je otkrila i o kom iznosu je reč. Suzana Mančić pojavila se večeras na jednom prestoničkom dešavanju, pa otkrila da se jako raduje penzionerskim danima. -… »
Otkrila koji iznos će primati: Suzana Mančić otišla u penziju
Večernje novosti 05.12.2023
SUZANA MANČIĆ pojavila se večeras na jednom prestoničkom dešavanju. Foto: Printscreen Legendarna „loto devojka“ plenila je lepotom i privukla je sve poglede prisutnih, a na samom početku obraćanja medijskim ekipama, među kojima je i Informer… »
Vesti dana »
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 41 minutajoš 21 povezana
Petković nakon sastanka u Briselu: Otklonjena prepreka za Deklaraciju o nestalima, važna je ZSO i deeskalacija na Kosovu
NIN pre 23 minutajoš 7 povezanih
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 9 satijoš 8 povezanih
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 10 satijoš 3 povezane