Повезане вести

Бајден: Да није Трампа нисам сигуран да бих се кандидовао за изборе 2024. године

Бајден: Да није Трампа нисам сигуран да бих се кандидовао за изборе 2024. године

Н1 Инфо 06.12.2023
Амерички председник Џо Бајден изјавио је да није сигуран да би се кандидовао за још један мандат да Трамп није противкандидат. „Да није Трампа нисам сигуран да бих се кандидовао“, рекао је Бајден јуче поводом свог кандидовања… »
Бајден: Не знам да ли бих се кандидовао да то није учинио Трамп

Бајден: Не знам да ли бих се кандидовао да то није учинио Трамп

Телеграф 06.12.2023
''Да се Трамп није кандидовао, нисам сигуран да бих се и ја кандидовао. Не смемо му дозволити да победи'', рекао је Бајден. Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је да није сигуран да би се кандидовао на изборима за… »
Бајден: Да није Трампа, нисам сигуран да бих се кандидовао

Бајден: Да није Трампа, нисам сигуран да бих се кандидовао

Глас Америке 06.12.2023
Бостон — Амерички предсједник Џо Бајден рекао је у уторак да није сигуран да би се поново кандидовао на изборима наредне године да његов републикански ривал Доналд Трамп такође не покушава да освоји други мандат на положају… »
"Не смемо му дозволити да победи": Бајден: Не знам да ли бих се кандидовао да то није учинио Трамп

"Не смемо му дозволити да победи": Бајден: Не знам да ли бих се кандидовао да то није учинио Трамп

Блиц 06.12.2023
Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је данас да није сигуран да би се кандидовао на изборима за председника САД 2024, да то није учинио и бивши председник САД Доналд Трамп. - Да се Трамп није кандидовао, нисам сигуран да… »

Вести дана »