Povezane vesti
Danas je poslednji dan za prijavu na program ''Moja prva plata''
OK radio 06.12.2023
Mladi koji su zainteresovani za učešće u programu ''Moja prva plata'' mogu još danas da se prijave za radne pozicije, koje su u ranijim prijavama naveli poslodavci i na kojima će biti osposobljeni za samostalan rad. Nakon što se završi njihovo… »
Danas je poslednji dan za prijavu na program “Moja prva plata“
Ozon 06.12.2023
Sremska Mitrovica – Mladi koji su zainteresovani za učešće u programu “Moja prva plata“ mogu još danas da se prijave za radne pozicije, koje su u ranijim prijavama naveli poslodavci i na kojima će biti osposobljeni za samostalan rad. Nakon što… »
Prijava mladih za program „Moja prva plata” traje još danas
Glas Zapadne Srbije 06.12.2023
Mladi koji su zainteresovani za učešće u programu „Moja prva plata” mogu još danas da se prijave za radne pozicije, koje su u ranijim prijavama naveli poslodavci i na kojima će biti osposobljeni za samostalan rad. Nakon što se završi njihovo… »
Danas ističe rok za prijave mladih zainteresovanih za program "Moja prva plata": Evo kada se zaključuju ugovori i kolika će…
Blic 06.12.2023
Mladi zainteresovani za učešće u programu Moja prva plata mogu se još danas prijavljivati za radne pozicije koje su u svojim prijavama ranije naveli poslodavci i na kojima će se osposobljavati za samostalan rad. Po završetku njihovog prijavljivanja… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Širi se pobuna studenata: U blokadi i Arhitektonski i Fakultet političkih nauka
Nova pre 23 minutajoš 16 povezanih
BLOG UŽIVO Haos u Novom Sadu: Građani u klinču s policijom, pokušavaju da uđu u Skupštinu Novog Sada. Mladiću razbijena arkada
Nova pre 23 minutajoš 32 povezane
Izraelski vazdušni udar na vozilo na putu za aerodrom u Damasku
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih
VJT: Saslušana četiri svedoka u slučaju pada nastrešnice u Novom Sadu
RTS pre 58 minutajoš 17 povezanih