Povezane vesti

Mira Škorić pobesnela na staniju u emisiji: Nemoj da me nerviraš! Šta peva ova?! Mešamo pevače i izmišljene profesije…

Mira Škorić pobesnela na staniju u emisiji: Nemoj da me nerviraš! Šta peva ova?! Mešamo pevače i izmišljene profesije…

Kurir 06.12.2023
U emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića pevač Deni Boneštaj je u igri "ili ili" birao između pevačica koje mu se više dopadaju fizički. Osim njega u emisiji su gostovale njegove koleginice, pevačica Mira Škorić i Ljupka Stević. Deni je od dve… »
Odeš na nastup da te udaraju: Pevač opleo po današnjim zvezdama - "Ako, nek' uzmu pare kad ima budala!"

Odeš na nastup da te udaraju: Pevač opleo po današnjim zvezdama - "Ako, nek' uzmu pare kad ima budala!"

Mondo 06.12.2023
Pevač Emir Habibović otkrio i ko su za njega danas pevači koji vrede. Pevač Emir Habibović otkrio i ko su za njega danas pevači koji vrede Pevač Emir Habibović, kojeg mnogi smatraju naslednikom Šabana Šaulića, gostovao je u emisiji na Kurir… »
Šabanov naslednik žestoko osuo po designerici, a ni publiku nije štedeo: Kad su budale nek daju lovu da ih neko udara…

Šabanov naslednik žestoko osuo po designerici, a ni publiku nije štedeo: Kad su budale nek daju lovu da ih neko udara…

Kurir 06.12.2023
U emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića gostovao je pevač koga mnogi smatraju naslednikom velikog Šabana Šaulića., Emir Habibović. Govorio je o tome šta su za njega prave vrednosti u muzici i da nije pristalica popularnih kavera. - Mislm da sam… »

Vesti dana »