Повезане вести
(Видео) "Комшије су ме будиле у 4 ујутру, штета је преко: 13.000 евра" Таки показао запаљени ауто, уплашен за безбедност…
Блиц 06.12.2023
Радомиру Маринковићу Такију запаљен је аутомобил у току ноћи, а екипа "Блица" тренутно је на лицу места где се инцидент и догодио. Таки је за наш портал испричао све детаље немилог догађаја. - Јутрос око четири часа комшија ме… »
"Комшија у 4 ујутру лупа на врата, ауто Гори у пламену" Огласио се Таки након стравичног догађаја: Плашим се за своју…
Курир 06.12.2023
Као бомба одјекнула је вест да је оцу Маје Маринковић Такију Маринковићу током ноћи запаљен ауто. Маринковић је на свом Инстаграму поделио фотографију на којој се види да је дошло до тоталне штете, а сада се огласио за Курир и… »
"Комшије ме пробудиле у 4 ујутру": Огласио се Таки Маринковић после паљевине - Ауди цео изгорео, ово је нека опомена
Мондо 06.12.2023
Радомир Маринковић Таки открио и да се плаши за свој живот. Радомир Маринковић Таки открио и да се плаши за свој живот Јутрос у раним јутарњим часовима оцу учеснице Задруге Маје Маринковић Радомиру Маринковићу Такију, запаљен… »
Запаљен ауто оца Маје Маринковић! Све се десило у току ноћи, Таки објавио фотографију, од возила није остало ништа! (фото)
Курир 06.12.2023
Радомиру Маринковићу Такију запаљен је аутомобил у току ноћи. Отац старлете Маје Маринковић, која је тренутно у "Елити", објавио је, најпре, видео снимак свог спаљеног аутомобила, а затим и показао да је још неколико возила… »
Такију запалили Ауто! Отац Маје Маринковић се огласио из полиције - слике спаљеног аутомобила завршиле на мрежама!
Мондо 06.12.2023
Радомир Маринковић Таки објавио је и видео изгорелог аута. Радомир Маринковић Таки објавио је и видео изгорелог аута Отац Маје Маринковић, учеснице ријалитија Задруга и Елита Радомир Маринковић Таки, огласио се на друштвеним… »
Вести дана »

Велика Британија позвала амбасадора Русије на разговор због повреде ваздушног простора НАТО-а
Н1 Инфо пре 3 сатајош 32 повезане

БЛОГ УЖИВО Студенти и грађани придружују се пољопривредницима испред Покрајинске владе: Траже повлачење полиције из Ректората
Нова пре 2 сатајош 44 повезане

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Бета пре 1 сатјош 20 повезаних

Србију ће погодити снажан циклон: Олујно невреме већ захватило Европу, ево када стиже код нас
Мондо пре 51 минутајош 34 повезане