Повезане вести
Донета пресуда! Милан угушио брата, ево колику је казну добио
Телеграф 06.12.2023
Милан је све до краја судског поступка понављао да није крив за братовљеву смрт. Нишлија Милан Грујић (46) осуђен је данас на 10 година затвора и меру безбедности обавезног психијатријској лечења, јер је у ноћи између 5. и 6… »
Рекао жени да је чека изненађење, а онда јој пререзао врат! Бизарна одбрана Јована из Ниша због покушаја убиства, тужилаштво…
Блиц 06.12.2023
“Нисам имао намеру ни да повредим Светлану ни да је убијем. Имао сам индиције да ме вара па сам желео само да јој запретим. Узео сам нож да бих деловао озбијније И случајно сам је повредио. Зато су повреде које сам јој нанео… »
Брата ударио 14 пута секиром због бурека: Владимир био неурачунљив када је починио крвави злочин, ево коју је казну добио
Блиц 06.12.2023
Владимиру Вацићу (47) из Ниша данас је изречена мера обавезног психијатријског лечења и чувања јер је 7.априла 2023.године породичној кући у Куновичкој улици у Нишу секиром усмртио брата Бобана Вацића (52) после свађе због… »
Нишлија који је секиром измасакрирао рођеног брата иде на психијатријско лечење
Решетка 06.12.2023
Виш суд у Нишу изрекао је данас меру безбедности обавезног чувања и лечења у Специјалној затворској болници у Београду Нишлији Влади Вацићу (47) због тешког убиства рођеног брата Бобана Вацића (52). Злочин се догодио 7. априла… »
Рекао јој да је иза врата чека изненађење, па покушао да је убије ножем од 16 центиметара: На суду се правдао
Телеграф 06.12.2023
ован је негирао наводе тужбе и истакао да је нож употребио како би С.С. уплашио јер је, како је казао „имао индиције да га вара“. Нишлија Јован Николић (42) према коме се води поступак за изрицање мере безбедности обавезног… »
Нишлија иде на психијатријско лечење: Секиром измасакрирао рођеног брата
Нова 06.12.2023
Виш суд у Нишу изрекао је данас меру безбедности обавезног чувања и лечења у Специјалној затворској болници у Београду Нишлији Влади Вацићу (47) због тешког убиства рођеног брата Бобана Вацића (52). Злочин се догодио 7. априла… »
Владан секиром пресудио брату: Био неурачунљив кад га је убио, мора на психијатријско лечење
Курир 06.12.2023
Виши суд у Нишу је Владану Вацићу (47) данас изрекао меру лечења и чувања у Специјалној психијатријској болници у Београду чиме је окончана правна судбина овог Нишлије који је убио свог брата, 7. априла ове године и то у стању… »
Секиром измасакрирао рођеног брата у Нишу након свађе око бурека: Данас му је изречена пресуда
Телеграф 06.12.2023
Влада се раније бранио истичући да је брата убио јер га је он годинама злостављао. Виш суд у Нишу изрекао је данас меру безбедности обавезног чувања и лечења у Специјалној затворској болници у Београду Нишлији Влади Вацићу… »
"Нисам хтео да је закољем, само да је заплашим, чуо сам да ми је неверна": Почело суђење Нишлији због покушаја убиства…
Курир 06.12.2023
У Вишем суду у Нишу данас је настављено суђење Јовану Н.(40) који се терети да је покушао убиство своје партнерке С. С.(62) у Књажевачкој улици у Нишу у септембру прошле године. Подсетимо, кобног дана жена је сва крвава изашла… »
Удавио брата на Ђурђевдан па га окупао и обукао за сахрану: Донета пресуда, Грујићу за убиство 10 година затвора
Курир 06.12.2023
Милан Грујић (46) осуђен је данас у Вишем суду у Нишу на 10 година затвора због убиства рођеног брата Саше (52). Речено је данас да болује од параноидне шизофреније и да је био свестан својих поступака. Милан је, објашњено је на… »
Убио брата, па га пресвукао и спремио за сахрану: Милан осуђен на 10 година због злочина, ево како се бранио
Нова 06.12.2023
Нишлија Милан Грујић (46) осуђен је данас на 10 година затвора и изречене су му мере безбедности психијатријског лечења јер је у ноћи између 5. и 6. маја прошле године у њиховој породичној кући убио педесетдвогодишњег брата… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Тренер Војводине Мирослав Тањга: Велика је ствар победити Звезду у Београду
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 15 минутајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 5 минутајош 1 повезана