Povezane vesti
Znam sve o zdravku, ali neću da kažem! Komšije razvezale o Čoliću, otkrile kakav je privatno - "Mene je sramota..."
Mondo 06.12.2023
Komšije sa Košutnjaka progovorile o privatnosti proslavljenog pevača Zdravka Čolića. Komšije sa Košutnjaka progovorile o privatnosti proslavljenog pevača Zdravka Čolića. Najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić sa svojom porodicom, suprugom… »
"Bilo me je sramota kad sam ga videla" Komšije sa Košutnjaka progovorile o Čoli: Mislim da je on najpametniji od svih...
Kurir 06.12.2023
Najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić sa svojom porodicom, suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i mlađom Larom uživa u luksuznoj vili na Košutnjaku. Oni su tu napravili svoju oazu mira, a kuća je okruženu zelenilom, ispred koje je veliko… »
Vila Zdravka Čolića na Košutnjaku ima dve kapije i veliko dvorište Komšije otkrivaju: "Mene je bilo sramota, kada sam ga…
Blic 06.12.2023
Najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić sa svojom porodicom, suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i mlađom Larom uživa u luksuznoj vili na Košutnjaku. Oni su tu napravili svoju oazu mira, a kuća je okruženu zelenilom, ispred koje je veliko… »
Vesti dana »
Opozicija blokirala sud u Novom Sadu: Mirno ispred zgrade, ostaje se do kraja radnog vremena
N1 Info pre 33 minutajoš 25 povezanih
"Njih dvojica su se poznavali": Ovo su najnoviji detalji o ubistvu u Leskovcu
B92 pre 1 satjoš 18 povezanih
Četiri osobe povređene posle eksplozije u livnici u Čoki, sa teškim opekotinama troje prebačeno u KCV
RTV pre 2 minutajoš 15 povezanih
„Stajao je pored terena kao zbunjena pudlica“: Zvezda ga ponizila na „Marakani“, a nemački mediji još suroviji prema treneru Štutgarta
Nova pre 3 satajoš 18 povezanih
Određeno zadržavanje tinejdžeru osumnjičenom za ubistvo vršnjaka u Leskovcu
Danas pre 38 minutajoš 19 povezanih