Povezane vesti
Skup na Trgu republike „Zaustavimo ubijanje žena“
Politika 06.12.2023
Povodom Međunarodnog dana borbe protiv femicida i u organizaciji Autonomnog ženskog centra, Žena u crnom i Dah teatra iz Beograda, i podršku udruženja žena „Anima“ iz Đulića, juče je na beogradskom Trgu Republike organizovana ulična akcija… »
Gojković: Mora se stati na put partnerskom i porodičnom nasilju
RTV 06.12.2023
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade, ministarka kulture i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Maja Gojković povodom Međunarodnog dana borbe protiv femicida istakla je da rodno zasnovano nasilje prema ženama i njegova najekstremnija… »
Gojković: Sprečavanje femicida zahteva zajednički rad
Novi magazin 06.12.2023
Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Maja Gojković izjavila je danas da rodno zasnovano nasilje prema ženama i femicid mogu da budu rešeni zajedničkim radom državnih institucija, međunarodnih partnera, nevladinog sektora i medija… »
U Nišu održana nova panel diskusija u okviru kampanje "Stop femicidu!"
RTV 06.12.2023
BEOGRAD - U Nišu je, nakon Beograda, Kragujevca i Novog Sada, održana nova panel diskusija u okviru kampanje "Stop femicidu!, koju je pokrenulo Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, sa ciljem da podigne svest građana i… »
Vesti dana »
Nikola Jović postigao 17 poena u pobedi Majamija protiv Bruklina
Politika pre 34 minutajoš 19 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Izrael: Hamas ponovo prekršio sporazum o primirju; Tramp: Jordan i Egipat treba da prime više palestinskih izbeglica
RTS pre 11 minutajoš 7 povezanih
Narednih dana i do 20 stepeni, moguće i obaranje temperaturnih rekorda: Evo kada stiže zahlađenje i kada ćemo se ponovo smrzavati!
Kurir pre 34 minutajoš 9 povezanih