Povezane vesti
Ruskinja u stravičnim modricama: Tvrdi da joj je ovo uradio bivši dečko koji je Srbin, policija traga za njim
Telegraf 06.12.2023
Sve je napisala na svom Instagram profilu. Da ju je bivši dečko Srbin pretukao i potom opljačkao, tvrdi Ruskinja S.S. na svom Instagram profilu na kojem je podelila i jezive fotografije na kojima se vidi da je sva u modricama i podlivima. Slučaj je… »
"Dečko mi je ovo uradio, tukao me i zlostavljao. Rane mi krvare" Ruskinja objavila uznemirijuće slike, sva je u modricama!
Kurir 06.12.2023
Ruska državljanka na svom Instagram profilu objavila je jezive i uznemirujuće fotografije na kojima se može videti da je brutalno pretučena u Beogradu, a kako tvrdi nasilnik je njen bivši dečko iz Srbije. Naime, ona je u svojim brojnim objavama na ovoj… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 55 minutajoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane