Повезане вести

Председник Вучић најавио ново повећање плата и пензија, инвестиције и долазак најбољих универзитета у Србију

Председник Вучић најавио ново повећање плата и пензија, инвестиције и долазак најбољих универзитета у Србију

Политика 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић најавио је ново повећање плата и пензија, улагање у образовање и долазак најбољих универзитета као и нове инвестиције у нашу земљу. Вучић је на ТВ Прва рекао да ће у Србији уследити… »
Стив Вознијак од сутра држављанин Србије

Стив Вознијак од сутра држављанин Србије

Политика 06.12.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас Стива Вознијака, инжењера рачунарства и суоснивача компаније Епл у згради Председништва на Андрићевом венцу. - О компјутерима не знам ништа осим да откуцам нешто… »
Биће веће плате, улажемо у образовање Вучић најавио шта је све пред нама

Биће веће плате, улажемо у образовање Вучић најавио шта је све пред нама

Ало 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић гост је на ТВ Хаппи. На почетку обраћања председник је најавио: - Много више новца ћемо улагати у образовање, биће веће плате, али и напорније ће се радити, доводићемо и стране универзитете у… »
Компјутерски геније постаје Србин! Вучић: Лично ћу му уручити пасош!

Компјутерски геније постаје Србин! Вучић: Лично ћу му уручити пасош!

Курир 06.12.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас Стива Вознијака, инжењера рачунарства и суоснивача компаније Епл (Аппле), а након састанка саопштио да се нада да ће Влада прихватити предлог и да ће брачном пару… »
Председник Вучић са суоснивачем епла Нисам знао да је толика звезда! Вознијак: Пријатељима кажем ја сам Србин који живи у…

Председник Вучић са суоснивачем епла Нисам знао да је толика звезда! Вознијак: Пријатељима кажем ја сам Србин који живи у…

Курир 06.12.2023
Брачни пар Вознијак сутра добија пасоше Србије, а велику улогу у томе имао је наш тенисер Јанко Типсаревић и хвала му! О компјутерима не знам ништа али сам умео да слушам Вознијака о образовању, каже Вучић. БЕОГРАД - Председник… »
Суоснивач епла и компјутерски геније постаје српски држављанин: Стив Вознијак жели да промовише Србију и њене интересе

Суоснивач епла и компјутерски геније постаје српски држављанин: Стив Вознијак жели да промовише Србију и њене интересе

ЕурАцтив 06.12.2023
Вознијак је изјавио да жели да промовише Србију и њене интересе до краја свог живота Компјутерски геније који је давних година основао компанију за производњу компјутера " Епл", Стив Вознијак, од сутра ће бити поносни власник… »
ФОТО: Суоснивач Аппле-а Стив Вознијак добија држављанство Србије на предлог Вучића

ФОТО: Суоснивач Аппле-а Стив Вознијак добија држављанство Србије на предлог Вучића

Радио 021 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић данас је, после разговара са суоснивачем компаније "Аппле" Стивом Вознијаком, изјавио да ће он добити пасош Србије. "Важна тема нашег разговора било је образовање као кључна карика за развој… »
Један од највећих компјутерских генијалаца на свету "постао Србин"

Један од највећих компјутерских генијалаца на свету "постао Србин"

Телеграф 06.12.2023
Суоснивач Епла, Стив Вознијак који је у посети Србији са својом супругом, био је укључен у бројне филантропске подухвате и обучавао децу, посебно старости између 11 и 13 година, данас се састао са Председником Републике… »
Ко је Стив Вознијак – новопечени Србин, ИТ геније и пословни партнер Стива Џобса

Ко је Стив Вознијак – новопечени Србин, ИТ геније и пословни партнер Стива Џобса

Н1 Инфо 06.12.2023
Поносни власник пасоша Републике Србије ускоро ће постати Стив Вознијак, суоснивач компаније Епл (Аппле) и, како се у његовој званичној биографији наводи, икона Силицијумске долине, технолошки предузетник и филантроп. Вознијак… »
Вучиц́: Све вец́и број инвестиција из Азије

Вучиц́: Све вец́и број инвестиција из Азије

Спутник 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучиц́ рекао је да је све вец́и број инвестиција из Азије, нарочито из Кине и Јапана. Такође, рекао је и да расте број инвеститора из Јужне Кореје. Вучиц́ је рекао да очекује да укупни приходи ИТ… »
Један од највећих компјутерских генијалаца на свету постаје Србин за пет дана: "Вознијак зна све о нама"

Један од највећих компјутерских генијалаца на свету постаје Србин за пет дана: "Вознијак зна све о нама"

Блиц 06.12.2023
Председник Александар Вучић изјавио је да ће суоснивач компаније Епл Стив Вознијак, са којим се састао данас, добити пасош Србије у наредних пет дана. "Сада је та процедура краћа, сада да ли ће добити сутра или за пет или седам… »
Читајте у “Вестима”: За генија српски пасош

Читајте у “Вестима”: За генија српски пасош

Вести онлине 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић је изјавио да је поносан што је суоснивач компаније Епл Стив Вознијак у Србији и истакао да легенда ИТ индустрије и његова супруга добијају српске пасоше. Посредовао Типсаревић Више о овој теми… »
Вучић: Отвараћемо аеродроме широм Србије, то је питање напретка и развоја земље

Вучић: Отвараћемо аеродроме широм Србије, то је питање напретка и развоја земље

Телеграф 06.12.2023
Према његовим речима, када људи не буду желели да слећу у Београд, јер немају два сата времена да губе после лета онда ћемо морати да размишљамо и о другим аеродромима у нашој земљи који ће бити на удаљенијим локацијама… »
Вучић о повећању плата: "До краја године просечна ће бити између 820 и 830 евра"

Вучић о повећању плата: "До краја године просечна ће бити између 820 и 830 евра"

Блиц 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је у "Вестима" на "Прва ТВ" да ће плате и пензије бити повећане. - Што више буде инвестиција са различитих страна, биће веће плате и пензије. Просечна плата до краја године биће између 820… »
Суоснивач “Епла” пред изборе у Србији: Очигледна подршка Вучићу

Суоснивач “Епла” пред изборе у Србији: Очигледна подршка Вучићу

Време 06.12.2023
Избори 2023. Америчка новинска агенција АП оцењује да је посета Стива Вознијака, којем је председник Србије обећао и српско држављанство, очигледна подршка за њега и његову популистичку десничарску владајуц́у странку. Кад… »
Председник Вучић најавио одличне вести! Следи повећање пензија, плата и минималца на више од 40.000 динара!

Председник Вучић најавио одличне вести! Следи повећање пензија, плата и минималца на више од 40.000 динара!

Курир 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић вечерас је, гостујући на ТВ Прва најавио и нова повећања плата, пензија и минималца! "Следи нам повећање пензија, плата, и минималца на преко 40.000 динара. У мају, јуну или јулу можемо да… »
"У децембру просечна плата између 820 и 830 евра" Вучић најавио раст минималца, посебна улагања државе у образовање

"У децембру просечна плата између 820 и 830 евра" Вучић најавио раст минималца, посебна улагања државе у образовање

Мондо 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима Србије. Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима Србије. Председник Србије Александар Вучић гостовао је у емисији "Вести данас" на телевизији "ПРВА" где је… »
Ово је нови српски рекорд Председник Вучић говорио о важним инвестицијама у нашој земљи

Ово је нови српски рекорд Председник Вучић говорио о важним инвестицијама у нашој земљи

Ало 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да очекује да укупни приходи ИТ сектора буду преко 3,6 милијарди евра ове године, што значи да у БДП-у превазилазе пољопривреду, што, како је истакао није било могуће пре 10… »
Плате у децембру од 820 до 830 евра Вучић најавио и нови раст

Плате у децембру од 820 до 830 евра Вучић најавио и нови раст

Ало 06.12.2023
Председник Србије, Александар Вучић је током вечерашњег гостовања на ТВ Прва коментарисао плате и пензије. - Очекујемо да ће просечне плате у децембру износити 820 до 830 евра, од маја, јуна може се очекивати пораст плата у… »
"Компјутерски геније" Вознијак у Србији: Довео га тенисер Типсаревић, а Вучић му уручио пасош

"Компјутерски геније" Вознијак у Србији: Довео га тенисер Типсаревић, а Вучић му уручио пасош

Глас Америке 06.12.2023
БЕОГРАД — Стив Вознијак, један од двојице оснивача Епла, добиће пасош Србије, потврдио је Александар Вучић, председник државе. Вознијак, који се удружио са покојним Стивом Џобсом да би основао Епл 1976, године, стигао је у… »
Посета суоснивача Епла Србији предизборна подршка Вучићу?

Посета суоснивача Епла Србији предизборна подршка Вучићу?

Радио 021 06.12.2023
Посета суоснивача компаније "Епл" Стива Вознијака Србији с којим се данас у Београду састао председник Србије Александар Вучић и обећао му држављанство, "очигледна је подршка за Вучиц́а". То је подршка "за његову популистичку… »
Ко је Стив Вознијак: Ја сам Србин који живи у Америци! Са 6 година саставио први кристални радио-пријемник, преживео пад авиона…

Ко је Стив Вознијак: Ја сам Србин који живи у Америци! Са 6 година саставио први кристални радио-пријемник, преживео пад авиона…

Курир 06.12.2023
Поносан сам што је данас у нашој земљи, ми ретко имамо овакву част и прилику, овим речима председник Србије Александар Вучић обратио се јавности након састанка са инжењером рачунарства и суоснивачем компаније Епл (Аппле) Стивом… »
Асошијетед прес о Вознијаку у Србији: Очигледна подршка Вучићу

Асошијетед прес о Вознијаку у Србији: Очигледна подршка Вучићу

Н1 Инфо 06.12.2023
Посета суоснивача компаније "Епл" Стива Вознијака Србији с којим се у Београду састао председник Србије Александар Вучић и обећао му држављанство, "очигледна је подршка за Вучиц́а и његову популистичку десничарску владајуц́у… »
Суоснивач Апплеа у Србији добио пасош и титулу генија

Суоснивач Апплеа у Србији добио пасош и титулу генија

Блоомберг Адриа 06.12.2023
Стеве Возниак је амерички инжењер рачунарства, суоснивач компаније Аппле заједно са Стивеом Јобсом, један од најистакнутијих пионира револуције персоналних рачунара, а биће и држављанин Србије. Његов изненадни долазак побудио… »
"С великим поносом показујем Вознијаку Београд на води" Председник Вучић угостиће будућег земљака у најлепшем ресторану у…

"С великим поносом показујем Вознијаку Београд на води" Председник Вучић угостиће будућег земљака у најлепшем ресторану у…

Курир 06.12.2023
"Упознавање са главним градом. С великим поносом показујем Стиву Вознијаку пројекат Београд на води. Посебно ми је драго што нашег будућег земљака могу да угостим у најлепшем ресторану у земљи, поручио је председник Србије… »
Стив Вознијак добио пасош Србије – Вучић рекао: Компјутерски геније је Србин

Стив Вознијак добио пасош Србије – Вучић рекао: Компјутерски геније је Србин

Данас 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је Стив Вознијак, инжењер и суоснивач компаније Епл, добио пасош Србије. Он је на конференцији за новинаре после састанка са Вознијаком рекао: „Компјутерски геније је Србин“, рекао… »
Вучић се састао са суоснивачем Епла Стивом Вознијаком – он и супруга добијају српске пасоше

Вучић се састао са суоснивачем Епла Стивом Вознијаком – он и супруга добијају српске пасоше

РТС 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић састао се у Београду са инжењером рачунарства и суоснивачем компаније Епл Стивом Вознијаком. Вучић је најавио на заједничкој конференцији за новинаре да ће Вознијак и његова супруга добити… »
"Оно кад лорд Волдемор постане Србин" ИТ геније Вознијак није једини! Председник Вучић подсетио ко још од славних има српски…

"Оно кад лорд Волдемор постане Србин" ИТ геније Вознијак није једини! Председник Вучић подсетио ко још од славних има српски…

Курир 06.12.2023
"Да ли сте знали да је лорд Волдемор Србин?", упитао је председник Србије Александар Вучић на свом Тик Ток налогу "Ја сам Александар" пошто је претходно саопштио да ће компјутерски геније и суоснивач компаније Епл Стив Вознијак и… »
Да ли сте знали да је Лорд Волдеморт Србин? Вучић подсетио ко све од познатих има наш пасош

Да ли сте знали да је Лорд Волдеморт Србин? Вучић подсетио ко све од познатих има наш пасош

Телеграф 06.12.2023
Након што се данас састао са Стивом Вознијаком, инжењером и суоснивачем компаније Епл и доделио му пасош Србије, председник је на свом ТикТоку подсетио ко још од познатих има српско држављанство. "Да ли сте знали да је Лорд… »
Вучић: Суоснивач Епла Стив Вознијак и његова супруга добиће пасоше Србије

Н1 Инфо 06.12.2023
Суоснивач компаније Епл Стив Вознијак добиће пасош Републике Србије, најавио је председник Александар Вучић. Вучић је на заједничкој конференцији за новинаре са Вознијаком, после њиховог сусрета у Председништву Србије, најавио… »
Стив Вознијак после сусрета са Вучићем обзнанио: Од данас сам Србин, желим да промовишем Србију до краја живота

Стив Вознијак после сусрета са Вучићем обзнанио: Од данас сам Србин, желим да промовишем Србију до краја живота

РТВ 06.12.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са инжењером рачунарства и суоснивачем компаније Епл Стивом Вознијаком. Информатичар и проналазач Вознијак је током година био укључен у различите пословне… »

Нови магазин 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић је данас рекао у Београду да ће амерички компјутерски инжењер и суоснивач компаније Епл (Аппле) Стив Вознијак и његова супруга добити пасоше Србије. Вознијак је рекао да ће тако постати "Србин… »
Вучић: Са Вознијаком разговори о додатном унапређењу образовања у Србији

Телеграф 06.12.2023
Председник Србије је додао да је поносан што је Вознијак у нашој земљи и што је имао прилику да га угости. Председник Александар Вучић изјавио је данас после састанка са инжењером рачунарства и суоснивачем компаније Епл Стивом… »
Суоснивач Епла Стив Вознијак добија српски пасош: "Говорим пријатељима да сам Србин који живи у Америци"

Суоснивач Епла Стив Вознијак добија српски пасош: "Говорим пријатељима да сам Србин који живи у Америци"

Еуроневс 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са инжењером рачунарства и суоснивачем компаније Епл Стивом Вознијаком. На конференцији за медије председник Србије рекао је да ће, на његов предлог, Вознијак и… »

ИндексОнлине 06.12.2023
БЕОГРАД – Председник Александар Вучић изјавио је данас после састанка са инжењером рачунарства и суоснивачем компаније Епл Стивом Вознијаком да је са њим разговарао како да додатно унапреди образовање у Србији. Вучић је на… »
Вучић се састао са суоснивачем Епла Стивом Вознијаком

Вучић се састао са суоснивачем Епла Стивом Вознијаком

РТК 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са инжењером рачунарства и суоснивачем компаније Епл Стивом Вознијаком. Информатичар и проналазач Вознијак је током година био укључен у различите пословне и… »
Председник Вучић се састао са суоснивачем Епла Стивом Вознијаком: "За нас је највећа част да уручимо пасош овом генију"

Председник Вучић се састао са суоснивачем Епла Стивом Вознијаком: "За нас је највећа част да уручимо пасош овом генију"

Блиц 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са инжењером рачунарства и суоснивачем компаније Епл Стивом Вознијаком. - Поносан сам што је данас са нама и проналазач и један од оснивача Епла и један од људи који… »
Преживео пад авиона, добитник 10 почасних доктората: Ово је Стив Вознијак, суоснивач "Епла", који већ два дана борави у Србији…

Преживео пад авиона, добитник 10 почасних доктората: Ово је Стив Вознијак, суоснивач "Епла", који већ два дана борави у Србији…

Блиц 06.12.2023
Амерички предузетник у области технологија, електроинжењер, информатичар, филантроп и проналазач, који је највише познат као суоснивач компаније „Епл“. Током година, Вознијак је био укључен у различите пословне и филантропске… »
Суоснивач Епла: "Ја сам Србин који живи у Америци, желим да учим историју и промовишем Србију до краја живота"

Суоснивач Епла: "Ја сам Србин који живи у Америци, желим да учим историју и промовишем Србију до краја живота"

Телеграф 06.12.2023
Додао је да он сад пријатељима говори да је он Србин који живи у Америци и да жели да учи историју. Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са инжењером рачунарства и суоснивачем компаније Епл Стивом… »
Човек који је измислио рачунар и преживео пад авиона: Ко је Стив Вознијак, кооснивач Епла који се сусрео са Малим и Брнабић?…

Човек који је измислио рачунар и преживео пад авиона: Ко је Стив Вознијак, кооснивач Епла који се сусрео са Малим и Брнабић?…

Данас 05.12.2023
Један од Вучићевих омиљених “кечева из рукава” у финишу кампање је сусрет са тешкашима међународне политике. Ништа као фотографија са Путином или Меркеловом, да подвуче тезу колико је председник Србије цењен у глобалним… »

Вести дана »