Повезане вести
Божо открио на ког фрајера из Србије откида! "Жао ми је што сам пропустио његово гостовање на Пријином концерту!"
Мондо 06.12.2023
Контроверзни Божо Краљ открио ко је по њему најбољи фрајер са српске сцене! Контроверзни Божо Краљ открио ко је по њему најбољи фрајер са српске сцене! Након што је слика са Александром Пријовић експлодирала у јавности… »
"Хвала свима, ја сам дечко!" Божидар се огласио након што су сви остали без текста после слике с Пријом!
Мондо 06.12.2023
Велику медијску пажњу изазвала је слика са концерта Александре Пријовић када се за заносну лепотицу сазнало да је заправо мушкарац! Велику медијску пажњу изазвала је слика са концерта Александре Пријовић када се за заносну… »
„Ја сам дечко, али хвала“: Божидару због слике с Пријовићком сви пишу да је права лепотица, а он каже да је мушко ФОТО…
Нова 06.12.2023
Након концерта који је одржала у Загребу, Александра Пријовић се сликала са фановима у бекстејџу, а посебну пажњу је привукла фотка са Божом Краљем. Наиме, док су сви гледали у „атрактивну бринету“ на фотки са Александром која… »
"Ја сам дечко, али хвала": Божидару пишу да је права лепотица на фотки са Пријовићком, а он се сада огласио
Блиц 06.12.2023
Млада музичка звезда Александра Пријовић направила је прави спектакл на концертима у Загребу, након чега је испоштовала своје фанове и сликала се са њима, а фотка са Божом Краљем посебно је привукла пажњу. Наиме, док су сви… »
Вести дана »
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 30 минутајош 40 повезаних
Тајланд и Камбоџа на ивици рата: Најмање четворо мртвих, у току евакуације, цивили беже пред артиљеријом
Нова пре 1 сатјош 35 повезаних
Уживо Упаљене сирене: Стижу "Кинжали", склањајте се; Објављен снимак: Руси шетају Покровском ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 30 минутајош 43 повезане