Povezane vesti
Sloba Radanović dobija jezive pretnje: Prokomentarisao pevača u štiklama, a onda nastao haos: "Dabogda ti porodica umirala u…
Blic 06.12.2023
Sloba Radanović dao je svoje mišljenje o stajlingu pevača Sem Smita, koji se na crvenom tepihu pojavio u štiklama, a nakon toga pevač je dobio jezive pretnje. Pevač je putem svog Instagram profila objavio sadržaj poruka, ali i svoj odgovor. -… »
Sloba Radanović javno vređa pevača: Objavio njegov snimak, pa zapenio: "Ovo je bolesno i poremećeno"
Blic 06.12.2023
Pevač Slobodan Sloba Radanović poznat je kao neko ko je bez dlake na jeziku i ko uvek javno iznese svoj stav. Pevač je tako sada, na svom Instagram profilu, prokomentarisao stil pevača Sem Smita, koji se na crvenom tepihu pojavio u suknji i sa visokim… »
"Ovo žele da nam normalizuju, a lik je za ludaru" Sloba Radanović urnisao svetsku zvezdu pa se dotakao stajlinga (foto)
Kurir 06.12.2023
Pevač Sloba Radanović često se putem društvenih mreža oglašava o brojnim aktuelnim temama. Tako je sada prokomentarisao stil kontroverznog pevača Sem Smita, koji se na crvenom tepihu pojavio u suknji do kolena i na visokim štiklama. Njegov izgled… »
Vesti dana »
Studenti još na mostu slobode: Odluka u 15 časova o eventualnom produžetku blokade
Pravda pre 39 minutajoš 29 povezanih
Stiglo objašnjenje! Generalni menadžer Dalasa otkrio zašto je Dončić trejdovan: Luka im ovo neće oprostiti!
Kurir pre 1 satjoš 48 povezanih