Повезане вести
Медији: Телеком у своје фирме прелио око 20 милијарди динара у 2022, још 2 милијарде за Арену ове године
Нови магазин 06.12.2023
Компанија Арена Цханнелс Гроуп, која је у стопостотном власништву Телекома Србија, послује с милионским губитком, а Телеком, који се и сам гуши у дуговима, у “Арену” упумпава више десетина милијарди динара како би је одржао у… »
Телеком у своје фирме прелио око 20 милијарди динара у 2022, још 2 милијарде за Арену ове године
Н1 Инфо 06.12.2023
Компанија Арена Цханнелс Гроуп, која је у стопостотном власништву Телекома Србија, послује с милионским губитком, а Телеком, који се и сам гуши у дуговима, у “Арену” упумпава више десетина милијарди динара како би је одржао у… »
Телеком у Арену упумпао још 20 милијарди динара, а Арена га вуче на дно: Све због 600 милиона евра за Премијер лигу
Нова 06.12.2023
Компанија “Арена Цханнелс гроуп”, која је у стопостотном власништву "Телекома Србија", послује с милионским губитком, а "Телеком", који се и сам гуши у дуговима, у “Арену” упумпава више десетина милијарди динара како би је одржао… »
Вести дана »
Блокадери упали у дворише председника општине, дете уплашено одмах позвало оца: Напето у Мионици током изборног дана, излазност до 14 сати 43 одсто
РИНА пре 2 минутајош 104 повезане
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са падавинама и упозорењем на поледицу
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних
Вучић рекао да рафинерија НИС-а неће радити од уторка- не разуме логику САД
Југмедиа пре 27 минутајош 21 повезана
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане
Селектор Алимипијевић одредио играче за утакмицу против БиХ у квалификацијама за СП
Недељник пре 3 сатајош 33 повезане