Povezane vesti
Telekom u svoje firme prelio oko 20 milijardi dinara u 2022, još 2 milijarde za Arenu ove godine
N1 Info 06.12.2023
Kompanija Arena Channels Group, koja je u stopostotnom vlasništvu Telekoma Srbija, posluje s milionskim gubitkom, a Telekom, koji se i sam guši u dugovima, u “Arenu” upumpava više desetina milijardi dinara kako bi je održao u životu. Samo u prva… »
Mediji: Telekom u svoje firme prelio oko 20 milijardi dinara u 2022, još 2 milijarde za Arenu ove godine
Novi magazin 06.12.2023
Kompanija Arena Channels Group, koja je u stopostotnom vlasništvu Telekoma Srbija, posluje s milionskim gubitkom, a Telekom, koji se i sam guši u dugovima, u “Arenu” upumpava više desetina milijardi dinara kako bi je održao u životu. Samo u prva… »
Telekom u Arenu upumpao još 20 milijardi dinara, a Arena ga vuče na dno: Sve zbog 600 miliona evra za Premijer ligu
Nova 06.12.2023
Kompanija “Arena Channels group”, koja je u stopostotnom vlasništvu "Telekoma Srbija", posluje s milionskim gubitkom, a "Telekom", koji se i sam guši u dugovima, u “Arenu” upumpava više desetina milijardi dinara kako bi je održao u životu… »
Vesti dana »
VIDEO Ovo je kuća u kojoj je sin odsekao glavu majci: Oglasila se policija o stravičnom ubistvu u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
Radio 021 pre 53 minutajoš 24 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 6 satijoš 1 povezana
Karadžić (RTV): Tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Beta pre 4 satijoš 19 povezanih
U Srbiji sutra pretežno sunčano vreme, temperatura do 11 stepeni
Novi magazin pre 3 satajoš 23 povezane