Povezane vesti
Telekom u svoje firme prelio oko 20 milijardi dinara u 2022, još 2 milijarde za Arenu ove godine
N1 Info 06.12.2023
Kompanija Arena Channels Group, koja je u stopostotnom vlasništvu Telekoma Srbija, posluje s milionskim gubitkom, a Telekom, koji se i sam guši u dugovima, u “Arenu” upumpava više desetina milijardi dinara kako bi je održao u životu. Samo u prva… »
Mediji: Telekom u svoje firme prelio oko 20 milijardi dinara u 2022, još 2 milijarde za Arenu ove godine
Novi magazin 06.12.2023
Kompanija Arena Channels Group, koja je u stopostotnom vlasništvu Telekoma Srbija, posluje s milionskim gubitkom, a Telekom, koji se i sam guši u dugovima, u “Arenu” upumpava više desetina milijardi dinara kako bi je održao u životu. Samo u prva… »
Telekom u Arenu upumpao još 20 milijardi dinara, a Arena ga vuče na dno: Sve zbog 600 miliona evra za Premijer ligu
Nova 06.12.2023
Kompanija “Arena Channels group”, koja je u stopostotnom vlasništvu "Telekoma Srbija", posluje s milionskim gubitkom, a "Telekom", koji se i sam guši u dugovima, u “Arenu” upumpava više desetina milijardi dinara kako bi je održao u životu… »
Vesti dana »

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 14 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 44 minutajoš 11 povezanih

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu
NIN pre 8 satijoš 7 povezanih

Peking: Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 50 minutajoš 1 povezana