Povezane vesti
Ćerka Jelene Čvorović se potresnim pismom oprostila od majke: "Jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si…
Blic 06.12.2023
Glumica Jelena Čvorović Paunović umrla je u 75. godini, saznaje "Blic". Njena ćerka Mina Paunović se potresnom porukom oprostila od nje. - Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju… »
"Mama, od sinoć me je strah..." Potresne reči ćerke preminule glumice Jelene Čvorović: Ovako se oprostila od majke
Kurir 06.12.2023
Ćerka glumice Jelene Čvorović Paunović, koja je preminula sinoć u 75. godini, oprostila se od majke potresnom porukom. - Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim… »
"Najlepši deo sebe podarila si meni..." Ćerka Jelene Čvorović Paunović se potresnim rečima oprostila od majke
Večernje novosti 06.12.2023
GLUMICA Jelena Čvorović Paunović umrla je u 75. godini. Foto: Printskrin/Jutjub Njena ćerka Mina Paunović se potresnom porukom oprostila od nje. - Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah… »
Vesti dana »
Policija pretresla kuću osumnjičenog za ubistvo u Leskovcu: Evo zašto su bili kod njega par dana pre zločina
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane
Četiri osobe povređene posle eksplozije u livnici u Čoki, Nikolić: Pacijenti u teškom opštem stanju, neizvesna prognoza
RTV pre 3 satajoš 23 povezane
Zelenski traži čvrst odgovor saveznika na Putinovu pretnju gađanjem Kijeva novom raketom
Novi magazin pre 41 minutajoš 28 povezanih
Prekršeno primirje – Izrael gađao jug Libana; general Iranske revolucionarne garde ubijen u Siriji
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih