Povezane vesti
(VIDEO) Papa Franja s upalom pluća držao audijenciju: Imam poteškoća kada previše govorim
N1 Info 06.12.2023
Papa Franja, koji ima upalu pluća, izjavio je da se oseća mnogo bolje iako i dalje mora da vodi računa koliko govori. „Mnogo sam bolje, ali imam poteškoća kada previše govorim“, rekao je papa Franja na početku svoje nedeljne audijencije tražeći od… »
Papa se oseća bolje posle upale pluća: Imam poteškoća kada previše govorim
Euronews 06.12.2023
Papa Franja, koji ima upalu pluća, izjavio je danas da se oseća mnogo bolje, iako i dalje mora da vodi računa koliko govori. "Mnogo sam bolje, ali imam poteškoća kada previše govorim", rekao je papa Franja na početku svoje nedeljne audijencije… »
Vesti dana »

Novi incidenti u Zaječaru: Tuča obezbeđenja i predstavnika opozicije, dimna bomba i biber sprej u skupštini
NIN pre 18 minutajoš 24 povezane

Izjave Trampa, Erdogana i Makrona poljuljale svetsko tlo Haos nakon stava o ruskom gasu, "Priznajemo Palestinu", "Deci u Gazi amputiraju ruke"
Kurir pre 33 minutajoš 59 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Dolazi naoblačenje sa kišom
Serbian News Media pre 4 satijoš 24 povezane

Napadnuti brodovi koji prevoze humanitarnu pomoć za Gazu; Italija osudila napad na flotilu, šalje mornaricu u pomoć
RTV pre 19 minutajoš 5 povezanih

Dva miliona ljudi evakuisano u Kini zbog supertajfuna, na Tajvanu najmanje 17 poginulih
BBC News pre 9 minutajoš 21 povezana