Повезане вести

Вучић: Очекујемо да ће просечне плате у децембру износити 820 до 830 евра, од јуна пораст плата у просвети

Вучић: Очекујемо да ће просечне плате у децембру износити 820 до 830 евра, од јуна пораст плата у просвети

Телеграф 06.12.2023
"Данас имамо све већи број инвестиција из Азије, нарочито из Кине и Јапана. Полако и из Јужне Кореје, верујем да ће бити инвестиција још више. Остаје нам да радимо више са Индијом", рекао је Вучић. Председник Србије Александар… »
Председник Вучић на ТВ Прва: Напади на мене и моју породицу стижу из централа странака, то говори о њиховој немоћи

Председник Вучић на ТВ Прва: Напади на мене и моју породицу стижу из централа странака, то говори о њиховој немоћи

Курир 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић био је гост Вести на ТВ Прва. Председник је говорио о најважнијим темама за нашу земљу. На самом почетку, председник је говорио о сусрету са суоснивачем Епла, Стивом Вознијаком. - Пренећу… »
Вучић о састанку са Вознијаком "Питао сам га колико цифара може да запамти: Рекао ми је да му се свиђа независна позиција…

Вучић о састанку са Вознијаком "Питао сам га колико цифара може да запамти: Рекао ми је да му се свиђа независна позиција…

Курир 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић открио је вечерас детаље сусрета са суоснивачем Епла Стивом Вознијаком, чија је главна тема било образовање, али и вештачка интелигенција. - Реч је о најпаметнијем човеку кога сам срео у… »
Председник Вучић саопштио добре вести за Србију Откривени нови детаљи разговара са Стивом Вознијаком

Председник Вучић саопштио добре вести за Србију Откривени нови детаљи разговара са Стивом Вознијаком

Ало 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић открио је нове детаље састанка са Стивом Вознијаком. У вези са данашњом посетом ИТ стручњака Стива Возниака, Вучић је на Тв Прва рекао да је у питању геније светске класе. - Пренећу неколико… »
"Стави коња на шаховску таблу" Вознијак открио Вучићу на које питање вештачка интелигенција не може да одговори

"Стави коња на шаховску таблу" Вознијак открио Вучићу на које питање вештачка интелигенција не може да одговори

Ало 06.12.2023
Председник Србије Александар Вучић биће гост је Вести на ТВ Прва. Говорећи о посети суоснивача Епла Стива Вознијака Србији, Вучић каже да је то један од најинтелгентијих људи које је срео у животу. - Другачијег госта сам имао… »

Вести дана »