Povezane vesti
Koalicija „Hrabro za Vranje“ predstavila plan za lokalne izbore
Jug press 06.12.2023
VRANJE Koalicija „Hrabro za Vranje“ koju čine SRCE, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana i Ekološki ustanak Ćuta na konferenciji za novinare predstavili su listu kandidata koja će na lokalnim izborima 17. decembra biti pod rednim brojem… »
Predstavljena lista Hrabro za Vranje: I naprednjaci su nezadovoljni ovim sistemom FOTO/VIDEO
Vranje news 06.12.2023
Pozivam građane da dobro razmisle pre glasanja na narednim lokalnim i parlamentarnim izborima, jer davanjem poverenja nekoj od političkih opcija trasiraju svoj život u naredne četiri godine, rekao je Slobodan Stamenković (DS) na predstavljanju… »
Vesti dana »
Kragujevac dočekao studente - posle četiri dana pešačenja studentske kolone iz tri pravca ušle u grad
RTS pre 40 minutajoš 53 povezane
Nastavnik Predrag je ostao bez posla zbog podrške studentima: ”Direktorka mi je rekla da ne smem da imam mišljenje, jer sam primljen na određeno”
Nova pre 3 satajoš 14 povezanih
Pokrajinski sekretarijat kaže da je škola u Pećincima u rekonstrukciji: Deca uče na "gradilištu"?
Radio 021 pre 2 satajoš 35 povezanih
''Revolveraški obračun'' Rajta i Nila, Budućnost u finalu za pamćenje osvojila Kup Crne Gore!
Sportske.net pre 1 satjoš 51 povezana