Povezane vesti
Deo Podbare sutra bez vode
NoviSad.com 07.12.2023
Novi Sad – U delu Podbare sutra neće biti vode zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži. Iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ njavljuju da će suve slavine biti sutra od 8 do 17 časova u kvartu oivičenom ulicama Trg Marije Trandafil, Temerinska… »
Veliki deo Podbare u petak devet sati bez vode
Moj Novi Sad 07.12.2023
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u petak, 8. decembra, od 8 do 17 sati biti kvart oivičen ulicama Trg Marije Trandafil, Temerinska, Almaška i Save Vukovića. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova… »
Isključenja vode u Novom Sadu
RTV 07.12.2023
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulice Vidovdanska, Jana Husa i Javorova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Vidovdanskog naselja bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 07.12.2023
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti ulice Vidovdanska, Jana Husa i Javorova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Deca u Srbiji sankaju se u novembru, da i to je moguće! Reporter Telegraf je ovde napravio neverovatne snimke
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana
KURIR SAZNAJE: Objavljene nove cene goriva koje će biti na snazi u narednih 7 dana - Evo da li ima promena!
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
"Stanje nadstrešnice nije političko, već pitanje struke": Vučević o nesreći u Novom Sadu: Spreman sam da se o mojoj odgovornosti raspravlja u Skupštini, biće još ostavki
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Doktori se bore za živote povređenih iz Novog Sada: Jedna pacijentkinja u težem stanju
B92 pre 3 satajoš 13 povezanih