Повезане вести

Богдановић о Пиксију: Добио је лиценцу по скраћеној процедури (видео)

Богдановић о Пиксију: Добио је лиценцу по скраћеној процедури (видео)

Политика 07.12.2023
Фудбалски аналитичар Раде Богдановић рекао да селектор „није плаћен сразмерно животу који живимо у овој држави и колико други тренери и селектори репрезентација имају”. Селектор Драган Стојковић је гостовао на телевизији К1, а на… »
Да ли ће Драгиша Бинић помирити Видића, Пиксија и Радета? ''Не треба тако...''

Да ли ће Драгиша Бинић помирити Видића, Пиксија и Радета? ''Не треба тако...''

Спортске.нет 07.12.2023
Доста прашине се подигло ових дана после интервјуа Немање Видића који је покренуо питање зараде селектора Драгана Стојковића Пиксија, који је убрзо реаговао на то, а у причу се у свом стилу укључио и фудбалски аналитичар Раде… »
Раде Богдановић одговорио Пиксију: „Врло добро знам да он мене зна, нека се сети Македоније…“

Раде Богдановић одговорио Пиксију: „Врло добро знам да он мене зна, нека се сети Македоније…“

Нова 07.12.2023
Познати аналитичар је одговорио селектору Србије. Драган Стојковић Пикси је приликом гостовања на телевизији „К1“ покушао да бира речи, али је онда на моменте (не)намерно био груб. Осврнуо се највише на коментаре које су… »
Раде Богдановић се ''представио'' Пиксију: ''Ово сад први пут причам, знамо се, сетиће се он''

Раде Богдановић се ''представио'' Пиксију: ''Ово сад први пут причам, знамо се, сетиће се он''

Спортске.нет 07.12.2023
Све је занимљивија полемика коју је започео Немања Видић, наставио Раде Богдановић, а онда им је јуче у јутарњем програму на К1 ТВ узвратио селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси. Свој одговор на Богдановићеве… »

Вести дана »