Povezane vesti
Nije znala da je krenulo uključenje Uživo: Poznata voditeljka BBC pokazala srednji prst celom svetu (video)
Kurir 07.12.2023
Na internetu se pojavio viralni snimak Marjam Moširi, voditeljke BBC njuz koja pokazuje srednji prst pre nego što shvati da je već krenulo uključenje uživo u program. Dejli mejl navodi da je Moširi jedna od glavnih voditeljki te televizijske mreže… »
Voditeljka BBC pokazala srednji prst, izvinila se zbog „blesave šale“ (VIDEO)
N1 Info 07.12.2023
Voditeljka vesti BBC koja je slučajno uhvaćena kako pokazuje srednji prst na početku programa izvinila se zbog „blesave šale“ namenjene prijateljima, ali ne i za prenos uživo, prenosi Gardijan. U sredu je Marijam Moširi, jedna od glavnih… »
Voditeljka BBC pokazala srednji prst (VIDEO)
Danas 07.12.2023
Voditeljka vesti BBC koja je slučajno uhvaćena kako pokazuje srednji prst na početku programa izvinila se zbog „blesave šale“ namenjene prijateljima, ali ne i za prenos uživo, prenosi Gardijan. U sredu je Marijam Moširi, jedna od glavnih… »
Voditeljka u programu uživo pokazala srednji prst, gledaoci u šoku: „I ja isto mislim o svom poslu!“
Nova 07.12.2023
Marijam Moširi, voditeljka BBC Njuza, nije bila svesna da je uživo u programu, pa je u sredu u 12 časova po britanskom vremenu u televizijskom programu milionskom auditorijumu pokazala - srednji prst. Moširi je imala gaf pred upaljenim kamerama netom… »
VIDEO: Voditeljka BBC-ja pokazala srednji prst u programu uživo
Radio 021 07.12.2023
Voditeljka BBC Newsa, Merjam Moširi, pokazala je srednji prst u programu uživo u sredu u 12 sati po britanskom vremenu. Voditeljka nije znala da je krenulo snimanje, pa ju je kamera uhvatila kako pokazuje srednji prst trenutak nakon što se završilo… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog stiže u Srbiju kroz "bečka vrata": Čekaju nas dve ture ozbiljnog snega, ovaj datum je bitan
Mondo pre 6 satijoš 23 povezane
Feliks Cvajer deli pravdu Srbiji i Danskoj u Ligi nacija: UEFA izabrala Nemca
Euronews pre 52 minutajoš 18 povezanih