Повезане вести

Није знала да је кренуло укључење Уживо: Позната водитељка ББЦ показала средњи прст целом свету (видео)

Није знала да је кренуло укључење Уживо: Позната водитељка ББЦ показала средњи прст целом свету (видео)

Курир 07.12.2023
На интернету се појавио вирални снимак Марјам Мошири, водитељке ББЦ њуз која показује средњи прст пре него што схвати да је већ кренуло укључење уживо у програм. Дејли мејл наводи да је Мошири једна од главних водитељки те… »
Водитељка ББЦ показала средњи прст, извинила се због „блесаве шале“ (ВИДЕО)

Водитељка ББЦ показала средњи прст, извинила се због „блесаве шале“ (ВИДЕО)

Н1 Инфо 07.12.2023
Водитељка вести ББЦ која је случајно ухвац́ена како показује средњи прст на почетку програма извинила се због „блесаве шале“ намењене пријатељима, али не и за пренос уживо, преноси Гардијан. У среду је Маријам Мошири, једна… »
Водитељка ББЦ показала средњи прст (ВИДЕО)

Водитељка ББЦ показала средњи прст (ВИДЕО)

Данас 07.12.2023
Водитељка вести ББЦ која је случајно ухвац́ена како показује средњи прст на почетку програма извинила се због „блесаве шале“ намењене пријатељима, али не и за пренос уживо, преноси Гардијан. У среду је Маријам Мошири, једна… »
Водитељка у програму уживо показала средњи прст, гледаоци у шоку: „И ја исто мислим о свом послу!“

Водитељка у програму уживо показала средњи прст, гледаоци у шоку: „И ја исто мислим о свом послу!“

Нова 07.12.2023
Маријам Мошири, водитељка ББЦ Њуза, није била свесна да је уживо у програму, па је у среду у 12 часова по британском времену у телевизијском програму милионском аудиторијуму показала - средњи прст. Мошири је имала гаф пред… »
ВИДЕО: Водитељка ББЦ-ја показала средњи прст у програму уживо

ВИДЕО: Водитељка ББЦ-ја показала средњи прст у програму уживо

Радио 021 07.12.2023
Водитељка ББЦ Невса, Мерјам Мошири, показала је средњи прст у програму уживо у среду у 12 сати по британском времену. Водитељка није знала да је кренуло снимање, па ју је камера ухватила како показује средњи прст тренутак… »

Вести дана »