Povezane vesti

"U opticaju preko 13.000 rudarskih projekata": Otvoren drugi dan "Look up" konferencije

"U opticaju preko 13.000 rudarskih projekata": Otvoren drugi dan "Look up" konferencije

Telegraf 07.12.2023
Danas će biti reči o kritičnim materijalima, energetici, ulozi nauke u zelenoj tranziciji... "Da bi dokazao ljudima šta je to i kako je to, ja sam pre 40 godina u Kuvajt vozio vodu iz Jugoslavije, a što je voda za Kuvajt, to je litijum za Srbiju"… »
"Što je voda za Kuvajt, to je litijum za Srbiju": Profesor Ilić na "Look up" konferenciji

"Što je voda za Kuvajt, to je litijum za Srbiju": Profesor Ilić na "Look up" konferenciji

Telegraf 07.12.2023
Predsednik Upravnog odbora Investicionog fonda Srbije otvorio je drugi dan konferencije. "Da bi dokazao ljudima šta je to i kako je to, ja sam pre 40 godina u Kuvajt vozio vodu iz Jugoslavije, a što je voda za Kuvajt, to je litijum za Srbiju", istakao… »
"Mojim venama teče litijum" Dejan Ilić otvorio drugi dan "Look Up 2" konferencije

"Mojim venama teče litijum" Dejan Ilić otvorio drugi dan "Look Up 2" konferencije

Blic 07.12.2023
Svoje izlaganje, kojim je zvanično otvoren drugi dana ovogodišnje "Look Up 2" konferencije, Dejan Ilić započeo je osvrtom na prvi dan konferencije i podvukao crtu savetom za donosioce odluka da sačekaju i da sagledaju šta je realnost. - Šta je naš… »

Vesti dana »