Повезане вести

Ухапшен младић из Косјерића који је претукао девојку из Русије: "Молила сам га на три језика да ме не удара"

Ухапшен младић из Косјерића који је претукао девојку из Русије: "Молила сам га на три језика да ме не удара"

Телеграф 07.12.2023
Након стравичног инцидента каже да је добила и много порука подршке и да је захвална полицији и Русима који је подржавају. Београдска полиција по налогу Првог основног јавног тужилаштва ухапсила је Стефан М. (29) из Косјерића… »
Ухапшен мушкарац који је брутално претукао рускињу (19)! Пијан јој нанео тешке повреде, она све објавила на мрежама

Ухапшен мушкарац који је брутално претукао рускињу (19)! Пијан јој нанео тешке повреде, она све објавила на мрежама

Мондо 07.12.2023
По налогу Првог основног јавног тужилаштва ухапшен је мушкарац М.С. (29) из Косјерића због сумње да је претукао своју бившу девојку А.Р. (19) из Русије. По налогу Првог основног јавног тужилаштва ухапшен је мушкарац М.С. (29) из… »
Ухапшен младић у Београду, сумња се да је злостављао девојку

Ухапшен младић у Београду, сумња се да је злостављао девојку

РТС 07.12.2023
Београдска полиција ухапсила је младића који се сумњичи да је у стану у Шафариковој улици физички напао своју деветнаестогодишњу емотивну партнерку и том приликом јој нанео повреде у пределу главе и тела. Ухапшен је С. М… »
Сазнаје курир! Ухапшен насилник који је претукао рускињу! Одређено му задржавање, она маснице показала на Инстагараму

Сазнаје курир! Ухапшен насилник који је претукао рускињу! Одређено му задржавање, она маснице показала на Инстагараму

Курир 07.12.2023
Младић М. С. (29) из Косјерића који се сумњичи да је претукао своју девојку А. Р. (19) иначе, руску држављанку ухапшен је данас по налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду и њему је одређено задржавање. - Поводом… »
МУП о младићу који је злостављао и мучио девојку из Русије

МУП о младићу који је злостављао и мучио девојку из Русије

Телеграф 07.12.2023
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Првом основном јавном тужилаштву у Београду. Полиција у Београду ухапсили су С. М. (29) због злостављања и мучења. Он се сумњичи да… »
Ухапшен насилник из Косјерића који је брутално претукао Рускињу: Пијан јој нанео језиве повреде, па побегао

Ухапшен насилник из Косјерића који је брутално претукао Рускињу: Пијан јој нанео језиве повреде, па побегао

Нова 07.12.2023
По налогу Првог основног јавног тужилаштва М.С. (29) из Косјерића који је осумњичен да је физички насрнуо на своју девојку А.Р. (19) из Русије одређено је задржавање. Њему се на терет ставља кривично дело злостављање и… »
Потрага за насилником: Брутално испребијао девојку из Русије, па нестао без трага: Нико не зна где је већ три дана!

Потрага за насилником: Брутално испребијао девојку из Русије, па нестао без трага: Нико не зна где је већ три дана!

Блиц 07.12.2023
Београдска полиција и даље трага за М.С. (29) родом из Косјерића због сумње да је пре три дана у изнајмљеном стану у центру Београда брутално претукао своју девојку А.Р. (19) из Русије. Како сазнајемо, Прво основно јавно… »
"Вриштала сам док ме је ударао, на три језика молила да стане, рекла сам му да га волим": Огласила се Рускиња

"Вриштала сам док ме је ударао, на три језика молила да стане, рекла сам му да га волим": Огласила се Рускиња

Телеграф 07.12.2023
Она се поново огласила на свом Инстаграму. Да ју је бивши дечко Србин из Косјерића М.С. (29) претукао и потом опљачкао, тврди Рускиња А.Р. (19) на свом Инстаграм профилу на којем је пре неколико дана поделила и језиве… »
"Лежала сам на поду и на три језика га молила да престане": Огласила се Рускиња (19) коју је брутално претукао дечко из…

"Лежала сам на поду и на три језика га молила да престане": Огласила се Рускиња (19) коју је брутално претукао дечко из…

Блиц 06.12.2023
М.С. (29) из Косјерића, осумњичен је да је физички насрнуо на своју девојку А.Р. (19) из Русије, у алкохолисан стању. За њим је расписана потрага, како сазнаје "Блиц", док се девојка огласила након што су се прошириле вести да… »

Вести дана »