Povezane vesti
Džaba vam novci, moji sinovci! Bogdanović raspalio po Zvezdi: Generator loše atmosfere, a kad su otišli na Hilandar...
Mondo 07.12.2023
Rade Bogdanović oštro o sezoni Crvene zvezde koja ne izgleda onako kako su se nadali na Marakani. Rade Bogdanović oštro o sezoni Crvene zvezde koja ne izgleda onako kako su se nadali na Marakani. Bivši jugoslovenski fudbaler Rade Bogdanović odgovorio je… »
Rade ima poruku i za Zvezdu: ''Džaba vam novci, moji sinovci''
Sportske.net 07.12.2023
Tokom gostovanja na Una televiziji, nekadašnji fudbaler, a danas popularni fudbalski analitičar Rade Bogdanović nije se samo bavio selektorom Stojkovićem, nego se pred kraj razgovora dotakao i priče o dva naša najveća kluba, Crvenoj zvezdi i Partizanu… »
Vesti dana »
Putinu prekipelo, ozbiljno zapretio Ukrajini! "Napustite Donbas ili ćemo ga uzeti sami - milom ili silom"
Alo pre 4 minutajoš 30 povezanih
NBS povodom situacije sa NIS-om: Nećemo dozvoliti da bude ugrožen domaći finansijski sistem
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih
BIA ubacivala špijunski softver u telefone poljoprivrednika, medju njima i jedan iz Čačka
Ozon press pre 5 satijoš 8 povezanih
Advokat Kočić: Radivoja Jovovića neovlašćeno prisluškuju, odluka o produženju i pooštravanju njegovog pritvora je politička
Moj Novi Sad pre 14 minuta
Vučić obišao radove na Ekspu: Verujem da ćemo završiti do septembra 2026.
RTV pre 1 satjoš 22 povezane