Povezane vesti
Rodila mu dva sina i plaši se udaje za fudbalera! Sofija Miloševć progovorila o dve gala svadbe s Lukom Jovićem!
Mondo 07.12.2023
Sofija Milošević progovorila je o svadbi s Lukom Jovićem i otkrila da se plaši venčanja. Sofija Milošević progovorila je o svadbi s Lukom Jovićem i otkrila da se plaši venčanja. Prelepa manekenka Sofija Milošević fudbaleru Luki Joviću… »
Sofija Milo progovorila o 2 venčanja sa lukom jovićem! Otkriva zbog čega se plaši svadbi i šta joj je najbitnije: Imam…
Kurir 07.12.2023
Sofija Milošević sledeće godine i zgovoriće sudbonosno "da" dva puta svom izabraniku Luki Joviću - u Beogradu i na jezeru Komo u Italiji. Manekenka i dizajnerka sada je progovorila o venčanjima za fudbalera, pa je priznala da već sad oseća tremu… »
Vesti dana »

Legendarna Monika seleš oglasila se usred Rolan Garosa: Njene moćne reči o Novaku Đokoviću odjekuju planetom!
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih

(Video) U pucnjavi u Torontu stradala jedna osoba, petoro ranjeno Bilo je mnogo krvi i mnogo ljudi je vikalo i vrištalo
Dnevnik pre 45 minutajoš 11 povezanih

FOTO Student Pravnog fakulteta, čiji je otac policijski general penzionisan zbog blokada, napadnut tokom noći: „Petorica su me tukla, razbili su mi glavu“
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih

Trumpove uvećane carine na metal stupaju na snagu dok ističe rok za ‘najbolje’ ponude
Al Jazeera pre 1 satjoš 9 povezanih