Povezane vesti
Siti posrće, ali uskoro dobija veliko pojačanje
Sportske.net 07.12.2023
Fudbaleri Mančester sitija nalaze se u krizi. Nakon tri vezana remija u Premijer ligi, sinoć su razbijeni od strane Aston Vile, izgubili su "samo" sa 1:0, a ne pamti se da je aktuelne šampione Evrope i Engleske neko tako nadigrao otkako ih predvodi Pep… »
Građani četiri meča bez pobede - Gvardiola: Moj posao je da pronađem način da se vratimo
Sportski žurnal 07.12.2023
Sada kada se mučimo moramo da promenimo dinamiku, da pobedimo što pre. Poslednja četiri meča šampion Premijer lige Mančester siti je bez pobede. OK, raspored i nije milovao Građane (Čelzi 4:4, Liverpul 1:1, Totenhem 3:3, Aston Vila 0:1), ali se od… »
Gvardiola: Mučimo se, moj posao je da pronađem način
Sport klub 07.12.2023
Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da se ekipa muči, posle niza od četiri utakmice bez pobede u Premijer ligi, ali da je njegov posao da pronađe način da se tim vrati pobedama. Aktuelni šampion je sinoć izgubio od Aston Vile sa 1:0 i… »
Gvardiola obara negativan rekord u svojoj trenerskoj karijeri
Danas 07.12.2023
Teško je poverovati i gotovo teže izreći, ali Mančester siti pod vođstvom Pepa Gvardiole prolazi kroz jedan od svojih najgorih trenutaka od dolaska slavnog trenera na klupu ovog engleskog kluba. Siti sada ima četiri uzastopne utakmice bez pobede u… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 3 satajoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana