Povezane vesti
"Ne mogu da razumem zašto je moja devojčica: U grobu!" Oglasila se majka ubijene Vanje, evo šta je rekla o bivšem mužu
Blic 07.12.2023
Njegov život me nije interesovao. Moj život su bili deca i moj posao. Bio je ostavljen na miru da bi i on mene ostavio na miru, kaže o bivšem mužu Zorica Gorčevska, majka ubijene Vanje Gorčevske (Đorčevske). Nisam u stanju da pričam. Ja još ne znam zašto… »
Prvo oglašavanje majke ubijene Vanje (14)! "Ne mogu da razumem zašto je moja prelepa devojčica u grobu"
Mondo 07.12.2023
Zorica Đorčevska se oglasila javno prvi put nakon otmice i ubistva njene ćerke Vanje Đorčevske (14). Zorica Đorčevska se oglasila javno prvi put nakon otmice i ubistva njene ćerke Vanje Đorčevske (14). Slučaj otmice i ubistva Vanje Đorčevske (14) je… »
Vesti dana »
Masovni protesti u Iranu traju dve nedelje uz rast broja žrtava i pojačanu represiju
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 28 povezanih
Protesti u Iranu: Bolnice preplavljene, vlast 'u velikoj nevolji', kaže Tramp
BBC News pre 3 satajoš 21 povezana
(VIDEO) Zavejano Prijepolje: Za par sati napadalo oko 25 centimetara snega, automobili se otežano kreću
N1 Info pre 13 minutajoš 12 povezanih
Sahrana heroja Stefana Ivanovića Reka ljudi krenula ka groblju, održano opelo za mladića stradalog u Švajcarskoj (foto, video)
Blic pre 38 minutajoš 16 povezanih