Povezane vesti

Vuk Mob ipak nije raskinuo sa Tijanom Em! Reper demantovao navode: To su gluposti, mi smo super! Evo šta mu je želja

Vuk Mob ipak nije raskinuo sa Tijanom Em! Reper demantovao navode: To su gluposti, mi smo super! Evo šta mu je želja

Kurir 07.12.2023
U medijima je nedavno isplivala vest da su Tijana Em i Vuk Mob okončali svoj emotivni odnos posle nekoliko meseci skladne veze. Međutim, on je sada te navode demantovao. - Nemam komentar, hoću da držim privatni život privatnim, znam da to nije… »
"Tijana se odmah spakovala i otišla kod svojih": Ovo je razlog zbog kog su raskinuli Vuk Mob i Tijana Milentijević

"Tijana se odmah spakovala i otišla kod svojih": Ovo je razlog zbog kog su raskinuli Vuk Mob i Tijana Milentijević

Blic 07.12.2023
Popularni reper Vuk Mob i pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana M, navodno su raskinuli. - Zbog velikog pritiska javnosti, jednostavno nisu mogli više da izdrže zajedno. Mislim da je to više bila neka strast između njih, nego što je… »
"To je bila više strast nego ljubav" Otkriven razlog raskida Žene od sultana i Vuka Moba! Evo kod koga je pevačica odmah…

"To je bila više strast nego ljubav" Otkriven razlog raskida Žene od sultana i Vuka Moba! Evo kod koga je pevačica odmah…

Kurir 07.12.2023
Nakon što su mesecima delili ljubavne trenutke na društvenim mrežama, Vuk Mob i Tijana Em su, prema nezvaničnim informacijama, okončali svoju romansu. Iako su često objavljivali zajedničke fotografije, u poslednje vreme su prestali s tom praksom, a… »

Vesti dana »