Повезане вести

Вук Моб ипак није раскинуо са Тијаном Ем! Репер демантовао наводе: То су глупости, ми смо супер! Ево шта му је жеља

Вук Моб ипак није раскинуо са Тијаном Ем! Репер демантовао наводе: То су глупости, ми смо супер! Ево шта му је жеља

Курир 07.12.2023
У медијима је недавно испливала вест да су Тијана Ем и Вук Моб окончали свој емотивни однос после неколико месеци складне везе. Међутим, он је сада те наводе демантовао. - Немам коментар, хоћу да држим приватни живот приватним… »
"Тијана се одмах спаковала и отишла код својих": Ово је разлог због ког су раскинули Вук Моб и Тијана Милентијевић

"Тијана се одмах спаковала и отишла код својих": Ово је разлог због ког су раскинули Вук Моб и Тијана Милентијевић

Блиц 07.12.2023
Популарни репер Вук Моб и певачица Тијана Милентијевић, познатија као Тијана М, наводно су раскинули. - Због великог притиска јавности, једноставно нису могли више да издрже заједно. Мислим да је то више била нека страст између… »
"То је била више страст него љубав" Откривен разлог раскида Жене од султана и Вука Моба! Ево код кога је певачица одмах отишла…

"То је била више страст него љубав" Откривен разлог раскида Жене од султана и Вука Моба! Ево код кога је певачица одмах отишла…

Курир 07.12.2023
Након што су месецима делили љубавне тренутке на друштвеним мрежама, Вук Моб и Тијана Ем су, према незваничним информацијама, окончали своју романсу. Иако су често објављивали заједничке фотографије, у последње време су… »

Вести дана »