Povezane vesti
Vuk Mob ipak nije raskinuo sa Tijanom Em! Reper demantovao navode: To su gluposti, mi smo super! Evo šta mu je želja
Kurir 07.12.2023
U medijima je nedavno isplivala vest da su Tijana Em i Vuk Mob okončali svoj emotivni odnos posle nekoliko meseci skladne veze. Međutim, on je sada te navode demantovao. - Nemam komentar, hoću da držim privatni život privatnim, znam da to nije… »
"Tijana se odmah spakovala i otišla kod svojih": Ovo je razlog zbog kog su raskinuli Vuk Mob i Tijana Milentijević
Blic 07.12.2023
Popularni reper Vuk Mob i pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana M, navodno su raskinuli. - Zbog velikog pritiska javnosti, jednostavno nisu mogli više da izdrže zajedno. Mislim da je to više bila neka strast između njih, nego što je… »
"To je bila više strast nego ljubav" Otkriven razlog raskida Žene od sultana i Vuka Moba! Evo kod koga je pevačica odmah…
Kurir 07.12.2023
Nakon što su mesecima delili ljubavne trenutke na društvenim mrežama, Vuk Mob i Tijana Em su, prema nezvaničnim informacijama, okončali svoju romansu. Iako su često objavljivali zajedničke fotografije, u poslednje vreme su prestali s tom praksom, a… »
Vesti dana »

Završeni protesti širom Srbije, u preko 30 gradova građani i studenti tražili raspisivanje izbora(Blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 10 satijoš 21 povezana

Poljski centristički kandidat Trzaskowski objavio pobjedu na predsjedničkim izborima
Al Jazeera pre 51 minutajoš 38 povezanih

Plenković drži govor, HDZ vlada u 48,6 posto mesta: Dobili celu Dalmaciju, čestitke županima i gradonačelnicima
Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih

Napredak savladao Mladost GAT i obezbedio opstanak u Superligi
Dnevnik pre 56 minutajoš 18 povezanih