Povezane vesti
Kandidati za godišnju SAM nagradu 2023 otkrivaju šta ih motiviše i pokreće u svom radu
Nedeljnik 07.12.2023
Šta to jedan mladi menadžer poseduje, što ga izdvaja u biznis zajednici kao uspešnog? Mladi menadžeri su oni koji nose jaku energiju, unose je u svoje poslovanje i okruženje, pokreću inicijative i bez odustajanja, sa svojim timovima, hrabro rade na… »
Kandidati za godišnju SAM nagradu 2023. otkrivaju svoje savete i principe kojima se rukovode u poslu
Nedeljnik 07.12.2023
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, pojedincima i inicijativama koje ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da budu istaknuti kao… »
Vesti dana »

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Upravo na Blic TV (video) "drago mi je što do sada nisam postala majka" Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 3 minutajoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana