Повезане вести

Укрштање два уметничка света: Награда "Иван Табаковић" уручена Драгољубу Раши Тодосијевићу

Укрштање два уметничка света: Награда "Иван Табаковић" уручена Драгољубу Раши Тодосијевићу

Вечерње новости 07.12.2023
ПОСЛЕ више од деценије паузе, Српска академија наука и уметности, у среду је поново доделила награду "Иван Табаковић", и то истакнутом ликовном уметнику Драгољубу Раши Тодосијевићу, на свечаности у Салону клуба САНУ. Реч је о… »
„Мани се Табаковића“, а ја сам узвраћао – људи грешите: Раши Тодосијевићу уручена награда „Иван Табаковић“

„Мани се Табаковића“, а ја сам узвраћао – људи грешите: Раши Тодосијевићу уручена награда „Иван Табаковић“

Н1 Инфо 07.12.2023
Награда “Иван Табаковић” Српске академије наука и уметности свечано је уручена јуче уметнику Драгољубу Раши Тодосијевићу, једном од кључних протагониста југословенске концептуалне уметности који радикалном и иновативном… »
Раши Тодосијевићу уручена награда „Иван Табаковић“

Раши Тодосијевићу уручена награда „Иван Табаковић“

Данас 07.12.2023
Награда “Иван Табаковић” Српске академије наука и уметности (САНУ) свечано је уручена јуче д уметнику Драгољубу Раши Тодосијевићу, једном од кључних протагониста југословенске концептуалне уметности који радикалном и… »

Вести дана »