Povezane vesti
Vučić na predizbornom skupu SNS u Kruševcu: Do poslednjeg daha štitiću interese našeg naroda na KiM
Telegraf 07.12.2023
Predsednik Srbije je pre skupa u Hali sportova, posetio Službu za radiološku dijagnostiku Doma zdravlja u Kruševcu i manastir Đunis. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je boravio u Kruševcu, gde se obratio na predizbornom skupu koalicije… »
Predsednik Srbije u manastiru Đunis! Vučić: Ponosan sam na našu tradiciju i veru. Uliva mi dodatnu snagu
Kurir 07.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas manastir Đunis, u blizini Kruševca. Reč je o manastiru, koji se ubraja u najveće svetinje Srpske pravoslavne crkve. - Posetio sam manastir Đunis. Ponosan sam na našu tradiciju i veru. Uliva mi… »
Vučić posetio manastir Đunis: Ponosan sam na našu tradiciju i veru
RTV 07.12.2023
KRUŠEVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je danas posetio manastir Pokrova Presvete Bogorodice Đunis, nedaleko od Kruševca. "Posetio sam manastir Đunis. Ponosan sam na našu tradiciju i veru, uliva mi dodatnu snagu", naveo je… »
Vesti dana »

"Ne smemo zaboraviti zašto je počelo bombardovanje 1999. " Vulin: Vlada Srbije će formirati komisiju koja će napraviti popis svih žrtava NATO agresije
Kurir pre 16 minutajoš 29 povezanih

(BLOG) Blokada Brankovog mosta u 15h, roditelji održali novi skup ispred Devete
N1 Info pre 28 minutajoš 14 povezanih

Jedna osoba priznala krivicu za napad na studente FDU, dvoje u pregovorima sa tužilaštvom
RTV pre 53 minutajoš 15 povezanih

I danas kišovito, aktiviran žuti meteoalarm – upozorenje na obilne padavine
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih