Повезане вести

Вучић на предизборном скупу СНС у Крушевцу: До последњег даха штитићу интересе нашег народа на КиМ

Вучић на предизборном скупу СНС у Крушевцу: До последњег даха штитићу интересе нашег народа на КиМ

Телеграф 07.12.2023
Председник Србије је пре скупа у Хали спортова, посетио Службу за радиолошку дијагностику Дома здравља у Крушевцу и манастир Ђунис. Председник Србије Александар Вучић данас је боравио у Крушевцу, где се обратио на предизборном… »
Председник Србије у манастиру Ђунис! Вучић: Поносан сам на нашу традицију и веру. Улива ми додатну снагу

Председник Србије у манастиру Ђунис! Вучић: Поносан сам на нашу традицију и веру. Улива ми додатну снагу

Курир 07.12.2023
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас манастир Ђунис, у близини Крушевца. Реч је о манастиру, који се убраја у највеће светиње Српске православне цркве. - Посетио сам манастир Ђунис. Поносан сам на нашу традицију и… »
Вучић посетио манастир Ђунис: Поносан сам на нашу традицију и веру

Вучић посетио манастир Ђунис: Поносан сам на нашу традицију и веру

РТВ 07.12.2023
КРУШЕВАЦ - Председник Србије Александар Вучић саопштио је да је данас посетио манастир Покрова Пресвете Богородице Ђунис, недалеко од Крушевца. "Посетио сам манастир Ђунис. Поносан сам на нашу традицију и веру, улива ми додатну… »

Вести дана »