Povezane vesti
Vučić na predizbornom skupu SNS u Kruševcu: Do poslednjeg daha štitiću interese našeg naroda na KiM
Telegraf 07.12.2023
Predsednik Srbije je pre skupa u Hali sportova, posetio Službu za radiološku dijagnostiku Doma zdravlja u Kruševcu i manastir Đunis. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je boravio u Kruševcu, gde se obratio na predizbornom skupu koalicije okupljene… »
Predsednik Srbije u manastiru Đunis! Vučić: Ponosan sam na našu tradiciju i veru. Uliva mi dodatnu snagu
Kurir 07.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas manastir Đunis, u blizini Kruševca. Reč je o manastiru, koji se ubraja u najveće svetinje Srpske pravoslavne crkve. - Posetio sam manastir Đunis. Ponosan sam na našu tradiciju i veru. Uliva mi dodatnu… »
Vučić posetio manastir Đunis: Ponosan sam na našu tradiciju i veru
RTV 07.12.2023
KRUŠEVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je danas posetio manastir Pokrova Presvete Bogorodice Đunis, nedaleko od Kruševca. "Posetio sam manastir Đunis. Ponosan sam na našu tradiciju i veru, uliva mi dodatnu snagu", naveo je Vučić na… »
Vesti dana »
„Jaćimović“ prevoz, za jedan dan kazne od 400.000 do 500.000 dinara
Mašina pre 21 minutajoš 68 povezanih
Izveštaj Evropske komisije pokazuje da je tempo reformi u Srbiji usporen, kaže šef Delegacije EU
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 29 povezanih
UŽIVO: Đoković suveren na servisu, ali propušta prilike za brejk
Sport klub pre 21 minutajoš 29 povezanih
Direktorima gimnazija stiglo upozorenje Ministarstvo podseća na zakonske obaveze
Dnevnik pre 55 minutajoš 28 povezanih
Polemika o biračkom spisku: "Vlast obmanjuje kao što je preuveličala broj svojih pristalica sinoć na skupu"
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane