Повезане вести
Опростите ми и чувајте моју малу девојчицу! Андреа је оставила ћерку код сестре 3 дана пре него што је нађена мртва! Фото
Курир 07.12.2023
Млада мајка пронађена је мртва у граду Сату Маре у Румунији у уторак увече, а сумња се да је разлог за самоубиство депресија. Андреино тело у дрвари, у близини неколико стамбених блокова,пронашао је њен отац након што је сатима… »
Андреа (27) пронађена мртва: Млада мајка се паркирала, оставила торбу и телефон у ауту, а онда ју је обешену пронашао њен отац…
Блиц 07.12.2023
Андреа (27), млада мајка четворогодишње девојчице, пронађена је мртва у граду Ардуд, Сату Маре у Румунији пре три дана. Како преносе тамошњи медији, трагедија се догодила након што се Андреа вратила кући из Немачке, а њено… »
Млада мајка Андреа нађена мртва: Недавно стигла из Немачке, оставила ћерку код сестре и нестала
Телеграф 07.12.2023
Пре три дана је оставила своју ћерку код сестре у Немачкој и вратила се кући са мужем како би отишла код доктора. Породица и пријатељи кажу да ништа није слутило на то.... Млада мајка пронађена је мртва у граду Сату Маре у… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана