Povezane vesti
Vladan Vasić obeležio jubilej - 20 godina od kada je stupio na čelo Pirota: Ponosan sam što sam kapiten tima koji dve decenije…
Plus online 07.12.2023
Večeras je u sali Gradske uprave održana svečana konferenciji za novinare, a povodom obeležavanja jubileja - 20 godina od izbora mr Vladana Vasića na mesto gradonačelnika Pirota. U prisustvu velikog broja zvanica, dugogodišnjih saradnika, prijatelja i… »
DVE DECENIJE USPEHA – Obeležen važan jubilej koji će ostati deo novije istorije Grada
Pirotske vesti 07.12.2023
Večeras je u Svečanoj sali Gradske uprave Pirot, na prigodnoj svečanosti obeležen veliki jubilej – 20 godina od kako je za predsednika opštine, izabran, dugogodišnji gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić. A post shared by Grad Pirot – City of Pirot… »
Vesti dana »

Hladno jutro, pa naoblačenje: Kiša i pljuskovi širom Srbije
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane

Rusi noćas dronovima i raketama gađali Ukrajinu: Pogiule najmanje dve osobe, povređeno više osoba
Telegraf pre 45 minutajoš 17 povezanih

Visok, krupan policajac plakao je kao kiša i govorio “nisam došao da bijem svoj narod”: Ovako se novinari Nove sećaju 5. oktobra
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih

"Žao mi je dece i ljudi...": Kapiten Vojvodine i bivši fudbaler Zvezde javio se posle maratona sa Partizanom!
Telegraf pre 40 minutajoš 18 povezanih