Povezane vesti
Ulica dr Zorana Đinđića u subotu četiri sata bez vode
Moj Novi Sad 08.12.2023
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u subotu, 9. decembra, od 8 do 12 sati biti Ulica dr Zorana Đinđića u Novom Sadu. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.12.2023
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 17 sati biti ulice Slavujeva, Ružin venac i okolne ulice u Sremskoj kamenici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Bez vode delovi Podbare i Veternika
Radio 021 08.12.2023
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će danas biti delovi Podbare i Veternika. Vode na Podbari neće imati stanovnici kvarta oivičenog Trgom Marije Trandafil, Temerinskom, Almaškom i Ulicom Save Vukovića. U ovom kvartu vode neće biti od 8… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.12.2023
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti ulice Katice Rajčić, Vladike Maksima i okolne ulice u Veterniku. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Vesti dana »

(Video) "za njih je to parče krpe, za nas je svetinja" Ministarka Mesarović učestvovala u farbanju srpske trobojke, evo koja je njena ključna poruka
Dnevnik pre 2 satajoš 35 povezanih

Urušile se zgrade u Turskoj, spasioci traže zatrpane! Obustavljen avio-saobraćaj - izdato hitno upozorenje građanima
Alo pre 13 minutajoš 22 povezane

Košarkaši Srbije oborili rekord protiv Kipra – ovakva dominacija nikad pre nije viđena
Nova pre 38 minutajoš 42 povezane

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Ukrajine
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 62 povezane

BLOG UŽIVO: Napeto u Vrbasu, Žandarmerija razdvaja pristalice SNS i građane, letele flaše sa jedne i sa druge strane
Nova pre 3 minutajoš 17 povezanih