Povezane vesti
Ulica dr Zorana Đinđića u subotu četiri sata bez vode
Moj Novi Sad 08.12.2023
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u subotu, 9. decembra, od 8 do 12 sati biti Ulica dr Zorana Đinđića u Novom Sadu. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.12.2023
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 17 sati biti ulice Slavujeva, Ružin venac i okolne ulice u Sremskoj kamenici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Bez vode delovi Podbare i Veternika
Radio 021 08.12.2023
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će danas biti delovi Podbare i Veternika. Vode na Podbari neće imati stanovnici kvarta oivičenog Trgom Marije Trandafil, Temerinskom, Almaškom i Ulicom Save Vukovića. U ovom kvartu vode neće biti… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 08.12.2023
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti ulice Katice Rajčić, Vladike Maksima i okolne ulice u Veterniku. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Vesti dana »

Godišnjica bombardovanja: Dan kada su prve NATO bombe pale na SR Jugoslaviju
Euronews pre 28 minutajoš 21 povezana

Oglasio se MUP povodom nasilja u Čačku: Policija identifikovala 6 aktera tuče na gradskom trgu
Kurir pre 22 minutajoš 9 povezanih

Poslednji snimak pevača koji je poginuo na motoru Otpevao pesmu koju je posvetio ženama: Jer su dame tražile...
Kurir pre 10 minutajoš 9 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB Izraelska divizija u Libanu se ponovo sprema za Gazu; Volc: Eliminisali smo ključne lidere Huta
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih

Grmi Zlatanova pesma posle pobede Srbije: Vlahović napravio šou na Marakani posle gola
Mondo pre 49 minutajoš 5 povezanih