Повезане вести

Вучић: Биће још изненађења, најзначајнији људи света ће затражити српски пасош јер верују у слободарску политику Србије…

Вучић: Биће још изненађења, најзначајнији људи света ће затражити српски пасош јер верују у слободарску политику Србије…

Политика 08.12.2023
Председник Србије Александар Вучић био је гост јутарњег програма на ТВ Пинк. На почетку гостовања, председник Вучић дотакао се изборне кампање. - Свако се трудио да покаже своје лице, ја сам јуче рекао приликом посете Крушевцу… »
Председник Вучић: "Хвала Николи Јокићу, хвала Јанку Типсаревићу, он је довео Стива Вознијака у Србију"

Председник Вучић: "Хвала Николи Јокићу, хвала Јанку Типсаревићу, он је довео Стива Вознијака у Србију"

Телеграф 08.12.2023
Овог јутра председник је говорио о свим акутелним темама и предстојећим изборима. Председник Србије Александар Вучић био је гост јутарњег програма на ТВ Пинк код водитељке Јоване Јеремић. Овог јутра председник је говорио о свим… »
Циљ је освајање више од 50 одсто мандата

Циљ је освајање више од 50 одсто мандата

Политика 08.12.2023
Поштена Србија побеђује, можете да имате колико хоћете пара, душу нашег народа не можете да купите, поручио је Вучић. Дошао сам нешто раније у Крушевац, пошто су забранили, то је демократско правило, да не смете да се похвалите… »
"Знам Србију, неће Србија против себе" Вучић се снажним речима обратио грађанима: Да бринемо о својој деци и будућности"…

"Знам Србију, неће Србија против себе" Вучић се снажним речима обратио грађанима: Да бринемо о својој деци и будућности"…

Курир 08.12.2023
Председник Србије Александар Вучић јуче је био у Крушевцу, где се обратио на скупу листе " Александар Вучић - Србија не сме да стане" у Хали спортова. Том приликом председник је говорио о предстојећим изборима, али и напретку у… »
"Политика није математика": Вучић: Изашла је листа подршке, на њој је 2.080 људи, хвала Николи Јокићу

"Политика није математика": Вучић: Изашла је листа подршке, на њој је 2.080 људи, хвала Николи Јокићу

Блиц 08.12.2023
Свако се трудио да покаже своје лице. Ја сам јуче рекао да сам помало уморан од бесмислица. Наше је да кажемо шта су обећања, планови и програми. Тешко је одговорити на готово дневне оптужбе на рачун породице, рекао је… »
"Имамо једну отаџбину" Вучић о изборима и опозицији: Јасно вам је да је глас за њих, глас против виталних интереса државе

"Имамо једну отаџбину" Вучић о изборима и опозицији: Јасно вам је да је глас за њих, глас против виталних интереса државе

Вечерње новости 08.12.2023
ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић рекао је да политика и живот нису математика и игра и да је у политици оно што сте спремни да урадите за људе важније од сваке математике. Фото: Принтскрин/Пинк Говорећи о изборној кампањи, Вучић… »
Вучић: Избори и политика нису игра, људи су важнији од сваке математике

Вести онлине 08.12.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да политика, избори и живот нису математика и игра и да је у политици оно што сте спремни да урадите за људе важније од сваке математике. – Шта је то што ћете да урадите за људе… »

Еуроневс 08.12.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да политика, избори и живот нису математика и игра и да је у политици оно што сте спремни да урадите за људе важније од сваке математике. "Шта је то што ћете да урадите за људе у… »
Политика је важна, али брига о људима је много важнија Вучић о предизборној кампањи опозиције: Хоће да врате земљу у…

Политика је важна, али брига о људима је много важнија Вучић о предизборној кампањи опозиције: Хоће да врате земљу у…

Вечерње новости 08.12.2023
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић је гостујући на ТВ Пинк коментарисао предизборну кампању опозиције са Н1 телевизије. Фото: Принтскрин/Пинк - Политика није математика, живот није математика, она је важна, али брига о људима… »
Александар Вучић у Крушевцу: Дајте ми апсолутну власт!

Александар Вучић у Крушевцу: Дајте ми апсолутну власт!

Време 08.12.2023
Избори 2023. Напредњачка изборна машинерија подмазивана државним парама јуче је протутњала кроз Крушевац. Стројовођа Вучић је поручио: желим апсолутну власт, опозиција лаже и краде, а Социјалисте треба поставити на њихово… »

Вести дана »