Povezane vesti

Vučić: Biće još iznenađenja, najznačajniji ljudi sveta će zatražiti srpski pasoš jer veruju u slobodarsku politiku…

Vučić: Biće još iznenađenja, najznačajniji ljudi sveta će zatražiti srpski pasoš jer veruju u slobodarsku politiku…

Politika 08.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost jutarnjeg programa na TV Pink. Na početku gostovanja, predsednik Vučić dotakao se izborne kampanje. - Svako se trudio da pokaže svoje lice, ja sam juče rekao prilikom posete Kruševcu da sam pomalo… »
Predsednik Vučić: "Hvala Nikoli Jokiću, hvala Janku Tipsareviću, on je doveo Stiva Voznijaka u Srbiju"

Predsednik Vučić: "Hvala Nikoli Jokiću, hvala Janku Tipsareviću, on je doveo Stiva Voznijaka u Srbiju"

Telegraf 08.12.2023
Ovog jutra predsednik je govorio o svim akutelnim temama i predstojećim izborima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost jutarnjeg programa na TV Pink kod voditeljke Jovane Jeremić. Ovog jutra predsednik je govorio o svim akutelnim temama i… »
Cilj je osvajanje više od 50 odsto mandata

Cilj je osvajanje više od 50 odsto mandata

Politika 08.12.2023
Poštena Srbija pobeđuje, možete da imate koliko hoćete para, dušu našeg naroda ne možete da kupite, poručio je Vučić. Došao sam nešto ranije u Kruševac, pošto su zabranili, to je demokratsko pravilo, da ne smete da se pohvalite, pa nismo… »
"Znam Srbiju, neće Srbija protiv sebe" Vučić se snažnim rečima obratio građanima: Da brinemo o svojoj deci i budućnosti"…

"Znam Srbiju, neće Srbija protiv sebe" Vučić se snažnim rečima obratio građanima: Da brinemo o svojoj deci i budućnosti"…

Kurir 08.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je bio u Kruševcu, gde se obratio na skupu liste " Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Hali sportova. Tom prilikom predsednik je govorio o predstojećim izborima, ali i napretku u svim oblastima. -… »
"Politika nije matematika": Vučić: Izašla je lista podrške, na njoj je 2.080 ljudi, hvala Nikoli Jokiću

"Politika nije matematika": Vučić: Izašla je lista podrške, na njoj je 2.080 ljudi, hvala Nikoli Jokiću

Blic 08.12.2023
Svako se trudio da pokaže svoje lice. Ja sam juče rekao da sam pomalo umoran od besmislica. Naše je da kažemo šta su obećanja, planovi i programi. Teško je odgovoriti na gotovo dnevne optužbe na račun porodice, rekao je predsednik Srbije… »
"Imamo jednu otadžbinu" Vučić o izborima i opoziciji: Jasno vam je da je glas za njih, glas protiv vitalnih interesa države

"Imamo jednu otadžbinu" Vučić o izborima i opoziciji: Jasno vam je da je glas za njih, glas protiv vitalnih interesa države

Večernje novosti 08.12.2023
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić rekao je da politika i život nisu matematika i igra i da je u politici ono što ste spremni da uradite za ljude važnije od svake matematike. Foto: Printskrin/Pink Govoreći o izbornoj kampanji, Vučić kaže: - Svako se… »
Vučić: Izbori i politika nisu igra, ljudi su važniji od svake matematike

Vesti online 08.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da politika, izbori i život nisu matematika i igra i da je u politici ono što ste spremni da uradite za ljude važnije od svake matematike. – Šta je to što ćete da uradite za ljude u Srbiji je… »

Euronews 08.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da politika, izbori i život nisu matematika i igra i da je u politici ono što ste spremni da uradite za ljude važnije od svake matematike. "Šta je to što ćete da uradite za ljude u Srbiji je uvek mnogo… »
Politika je važna, ali briga o ljudima je mnogo važnija Vučić o predizbornoj kampanji opozicije: Hoće da vrate zemlju u…

Politika je važna, ali briga o ljudima je mnogo važnija Vučić o predizbornoj kampanji opozicije: Hoće da vrate zemlju u…

Večernje novosti 08.12.2023
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na TV Pink komentarisao predizbornu kampanju opozicije sa N1 televizije. Foto: Printskrin/Pink - Politika nije matematika, život nije matematika, ona je važna, ali briga o ljudima je mnogo važnija… »
Aleksandar Vučić u Kruševcu: Dajte mi apsolutnu vlast!

Aleksandar Vučić u Kruševcu: Dajte mi apsolutnu vlast!

Vreme 08.12.2023
Izbori 2023. Naprednjačka izborna mašinerija podmazivana državnim parama juče je protutnjala kroz Kruševac. Strojovođa Vučić je poručio: želim apsolutnu vlast, opozicija laže i krade, a Socijaliste treba postaviti na njihovo mesto Pročitajte… »

Vesti dana »