Повезане вести

Ухапшен бивши фудбалер Партизана Симон Вукчевић, код себе имао пиштољ и 126 метака

Ухапшен бивши фудбалер Партизана Симон Вукчевић, код себе имао пиштољ и 126 метака

Политика 08.12.2023
Некадашњи фудбалер Партизана Симон Вукчевић склопио је споразум о признању кривичног дела пошто је 2. децембра ухапшен на граничном прелазу Гостун са пиштољем и 126 метака, сазнаје РТС у Вишем јавном тужилаштву у Ужицу… »
Ухапшен бивши играч Партизана (видео)

Ухапшен бивши играч Партизана (видео)

Спортски журнал 08.12.2023
Симон Вукчевић лишен је слободе на граничном прелазу Гостун јер је код њега нађен пиштољ и 126 метака, наводи Курир. Како сазнаје Курир некадашњи фудбалер Партизана Симон Вукчевић ухапшен је и одређен му је притвор због… »
Бивши фудбалер Партизана ухапшен због оружја

Бивши фудбалер Партизана ухапшен због оружја

Данас 08.12.2023
Некада је важио за велику наду нашег фудбала, као дечкић, са 13 година стигао је у Партизан, веома рано дебитовао за први тим али никад није таленат претворио у врхунски квалитет. Симон Вукчевић ухапшен је недавно на граничном… »
„Имао сам све, а нисам урадио ништа“: Требало је да постане „Нови Савићевић“, а бивши ас Партизана сад завршио у затвору…

„Имао сам све, а нисам урадио ништа“: Требало је да постане „Нови Савићевић“, а бивши ас Партизана сад завршио у затвору…

Нова 08.12.2023
Могао је да постане један од најбољих нападача Европе, али... Та прича "шта би било кад би било" пала је у запећак након хапшења. „Имао сам све, а нисам урадио ништа, увек сам желео више и нервирао сам се иако је то био само… »
Ухапшен бивши фудбалер Партизана: Носио дрес Спортинга, репрезентације, играо у Енглеској, а сада завршио иза решетака

Ухапшен бивши фудбалер Партизана: Носио дрес Спортинга, репрезентације, играо у Енглеској, а сада завршио иза решетака

Вечерње новости 08.12.2023
У Вишем тужилаштву у Ужицу одређен је притвор Симону Вукчевићу до 30 дана због недозвољеног ношења ватреног оружја и муниције. Фото архива ВН Код бившег фудбалера Партизана Симона Вукчевића приликом редовне контроле на… »
Ухапшен Симон Вукчевић

Ухапшен Симон Вукчевић

Спортске.нет 08.12.2023
Некада најталентованији фудбалер Партизана Симон Вукчевић ухапшен је у суботу на граничном прелазу Гостун у току редовне контроле. У понедељак му је од стране Вишег тужилаштва у Ужицу одређен притвор од 30 дана због… »
Био бомбардер Партизана, наследник савићевића, а САД је у затвору! "Имао сам све, а нисам урадио ништа", сам је признао!

Био бомбардер Партизана, наследник савићевића, а САД је у затвору! "Имао сам све, а нисам урадио ништа", сам је признао!

Мондо 08.12.2023
Каква је то каријера могла бити, да није било "луде главе"! Каква је то каријера могла бити, да није било "луде главе"! "Имао сам све, а нисам урадио ништа, увек сам желео више и нервирао сам се иако је то био само фудбал", рекао… »
Ухапшен некадашњи фудбалер Партизана и Војводине

Ухапшен некадашњи фудбалер Партизана и Војводине

Спорт клуб 08.12.2023
Симон Вукчевић, некадашњи фудбалер Партизана и Војводине, у суботу је ухапшен на граничном прелазу Гостун, када је пошао да изађе из Србије. У аутомобилу бившег репрезентативца Црне Горе пронађен је пиштољ, као и 126 комада… »
Ухапшен бивши фудбалер Партизана! Пронашли му пиштољ и 126 метака - покушао да напусти Србију, па га ухватила полиција!

Ухапшен бивши фудбалер Партизана! Пронашли му пиштољ и 126 метака - покушао да напусти Србију, па га ухватила полиција!

Курир 08.12.2023
Бившем играчу Партизана Симону Вукчевићу одређен је притвор у Ужицу. Потврђено нам је да је Вукчевић у суботу ухапшен на граничном прелазу Гостун, када је пошао да изађе из Србије. Код њега у аутомобилу је пронађен пиштољ и 126… »

Вести дана »