Povezane vesti
"Znala je ko sam dok sam slala poklone" Tijana Ajfon odgovorila bivšoj drugarici, a ovaj udarac će Maja dugo pamtiti!
Kurir 08.12.2023
Maja Marinković saznala je juče za izjavu Tijane Ajfon protiv nje, te se tom prilikom pravila kao da ne zna ko je Tijana, ističući da je ona, kako je rekla, "persona non grata". Nakon Majine reakcije, oglasila se i sada njen bivša najbolja drugarica… »
Neka mi se javi kad nauči sve kontinente Tijana Ajfon žestoko spustila Maju Marinković
Alo 08.12.2023
Tijana se oglasila čim je čula da je Maja proziva. Maja Marinković saznala je juče za izjavu Tijane Ajfon protiv nje, te se tom prilikom pravila kao da ne zna ko je Tijana, ističući da je ona, kako je rekla, "persona non grata". - A znala je ko sam… »
Vesti dana »
Novak se oglasio ponoćnom porukom: "Obrazovana omladina je najveća snaga Srbije, svima nam je potrebno razumevanje i poštovanje"
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Srbija postaje deo SEPA: Vučić o otvaranju Klastera 3: "Očekujemo to u januaru ili februaru"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Većina dekana nije za generalni štrajk: Održana sednica u Rektoratu Beogradskog univerziteta
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Vučić o svojoj ostavci i blokadama studenata: Poštujemo autonomiju univerziteta, naknadne zahteve ne prihvatamo
Danas pre 3 satajoš 1 povezana