Povezane vesti
Izrael i Palestinci: „Slomilo me je što nisam uspela da spasem tolike nevine živote“, kaže prva hirurškinja iz Gaze
Južne vesti 08.12.2023
Sara Alsaqqa Sara (levo) postala je prva hirurškinja u Gazi Kad je Sara Alsaka diplomirala u avgustu, ušla je u istoriju, postavši prva hirurškinja u Gazi. „Imala sam mnogo ciljeva i ambicija za unapređenje zdravstva", kaže ova… »
Izrael i Palestinci: „Slomilo me je što nisam uspela da spasem tolike nevine živote“, kaže prva hirurškinja iz Gaze
BBC News 08.12.2023
Sara Alsaka je postala prva hirurškinja u Gazi i radila je u najvećoj bolnici Al Šifa na severu Gaze, 34 dana bez prestanka. Kad je Sara Alsaka diplomirala u avgustu, ušla je u istoriju, postavši prva hirurškinja u Gazi. „Imala sam mnogo ciljeva i… »
Vesti dana »
Sada je svima jasno kao dan - ne postoji stvar koju Jokić ne može da izvede! Srbin se zaleteo, "polomio" obruč i hejterima zapušio usta za sva vremena! (video)
Kurir pre 36 minutajoš 20 povezanih
Jutro hladno, tokom dana pretežno sunčano i toplo: temperatura do 20 stepeni
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 13 povezanih
Zakon o strancima danas stupa na snagu, Srbi treba da dobiju boravišne dozvole
Danas pre 32 minutajoš 8 povezanih
Uživo "Likvidiraćemo Netanjahua"; Tramp najavio novi udar; Britanija šalje hiljade dronova presretača? FOTO/VIDEO
B92 pre 7 minutajoš 12 povezanih
VIDEO: Trojka Dončića u poslednjoj sekundi za pobedu nad Denverom, Jokić zabeležio novi tripl-dabl
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih