Povezane vesti
Izrael i Palestinci: „Slomilo me je što nisam uspela da spasem tolike nevine živote“, kaže prva hirurškinja iz Gaze
Južne vesti 08.12.2023
Sara Alsaqqa Sara (levo) postala je prva hirurškinja u Gazi Kad je Sara Alsaka diplomirala u avgustu, ušla je u istoriju, postavši prva hirurškinja u Gazi. „Imala sam mnogo ciljeva i ambicija za unapređenje zdravstva", kaže ova… »
Izrael i Palestinci: „Slomilo me je što nisam uspela da spasem tolike nevine živote“, kaže prva hirurškinja iz Gaze
BBC News 08.12.2023
Sara Alsaka je postala prva hirurškinja u Gazi i radila je u najvećoj bolnici Al Šifa na severu Gaze, 34 dana bez prestanka. Kad je Sara Alsaka diplomirala u avgustu, ušla je u istoriju, postavši prva hirurškinja u Gazi. „Imala sam mnogo ciljeva i… »
Vesti dana »
RHMZ objavio novu prognozu: Evo kada prestaje kiša, stiže razvedravanje, poznato kakvo će biti vreme za vikend
NIN pre 1 satjoš 24 povezane
FIFA: Gol fudbalera Hrvatske protiv Portugala u nadoknadi meča regularno poništen
RTV pre 8 minutajoš 22 povezane
"Skoro svi zvaničnici poginuli u dvostrukim zemljotresima": Privremena predsednica Venecuele o situaciji u La Gvairi
Euronews pre 44 minutajoš 15 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 9 minutajoš 95 povezanih
Uhapšene tri osobe zbog sumnje na nelegalnu eksploataciju peska i šljunka kod Crne Bare
Radio 021 pre 4 minutajoš 11 povezanih