Povezane vesti

Moj brak je rasturila, a našem kumu Radovanu je život uništila: Bivša Žena Žike Zane oplela po Jeleni - Našla krpa zakrpu…

Moj brak je rasturila, a našem kumu Radovanu je život uništila: Bivša Žena Žike Zane oplela po Jeleni - Našla krpa zakrpu…

Story 08.12.2023
Iako se na početku njihova sreća nije nazirala, Jelena i Žika Zana pred matičara su stali 2008. godine od kada je njihov odnos skladan i ispunjen ljubavlju. Ipak, te 2008. godine, jedno srce ostalo je slomljeno. Naime, bivša žena Žike Zane, Vera, koja mu… »
"Bila je u vezi sa našim kumom, a onda mi je otela muža": Prva žena Žike Zane o njegovom braku sa Jelenom: "Dve godine me je…

"Bila je u vezi sa našim kumom, a onda mi je otela muža": Prva žena Žike Zane o njegovom braku sa Jelenom: "Dve godine me je…

Blic 08.12.2023
Grupa Zana u žiži javnosti je više od četrdeset godina, a za to vreme promenili su četiri pevačice. Najduži staž ostvarila je Jelena Galonić, koja se grupi priključila još 1990. godine. Za frontmena benda Zorana Žiku Živanovića udala se 2008. godine i… »

Vesti dana »

Prva reagovanja na poziv na dijalog i debatu

Prva reagovanja na poziv na dijalog i debatu

RTS pre 47 minutajoš 84 povezane
Vremenska prognoza 23. avgust 2025.

Vremenska prognoza 23. avgust 2025.

RTS pre 47 minutajoš 71 povezana
Raspored svih utakmica na Evrobasketu 2025.

Raspored svih utakmica na Evrobasketu 2025.

BBC News pre 28 minutajoš 45 povezanih