Povezane vesti
Moj brak je rasturila, a našem kumu Radovanu je život uništila: Bivša Žena Žike Zane oplela po Jeleni - Našla krpa zakrpu…
Story 08.12.2023
Iako se na početku njihova sreća nije nazirala, Jelena i Žika Zana pred matičara su stali 2008. godine od kada je njihov odnos skladan i ispunjen ljubavlju. Ipak, te 2008. godine, jedno srce ostalo je slomljeno. Naime, bivša žena Žike Zane, Vera, koja mu… »
"Bila je u vezi sa našim kumom, a onda mi je otela muža": Prva žena Žike Zane o njegovom braku sa Jelenom: "Dve godine me je…
Blic 08.12.2023
Grupa Zana u žiži javnosti je više od četrdeset godina, a za to vreme promenili su četiri pevačice. Najduži staž ostvarila je Jelena Galonić, koja se grupi priključila još 1990. godine. Za frontmena benda Zorana Žiku Živanovića udala se 2008. godine i… »
Vesti dana »
TV najava: Insajder debata - Metak koji je promenio istoriju Srbije
Insajder pre 2 satajoš 61 povezana
(BLOG) Izrael tvrdi da je pogodio iranski kompleks za razvoj nuklearnog oružja, očekuje se prva poruka novog iranskog vođe
N1 Info pre 52 minutajoš 42 povezane
BLOG UŽIVO: Nafta ponovo dostigla cenu od 100 dolara po barelu, Pezeškijan traži reparacije za okončanje rata (FOTO)
Insajder pre 27 minutajoš 50 povezanih
Zahlađenje stiže tačno ovog datuma Todorović objavio prognozu za mart, upozorava - ne pakujte zimske jakne
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih