Povezane vesti
Moj brak je rasturila, a našem kumu Radovanu je život uništila: Bivša Žena Žike Zane oplela po Jeleni - Našla krpa zakrpu…
Story 08.12.2023
Iako se na početku njihova sreća nije nazirala, Jelena i Žika Zana pred matičara su stali 2008. godine od kada je njihov odnos skladan i ispunjen ljubavlju. Ipak, te 2008. godine, jedno srce ostalo je slomljeno. Naime, bivša žena Žike Zane, Vera, koja mu… »
"Bila je u vezi sa našim kumom, a onda mi je otela muža": Prva žena Žike Zane o njegovom braku sa Jelenom: "Dve godine me je…
Blic 08.12.2023
Grupa Zana u žiži javnosti je više od četrdeset godina, a za to vreme promenili su četiri pevačice. Najduži staž ostvarila je Jelena Galonić, koja se grupi priključila još 1990. godine. Za frontmena benda Zorana Žiku Živanovića udala se 2008. godine i… »
Vesti dana »
(Video) Pucnji na Trampovoj večeri, predsednik SAD hitno evakuisan! Pogođen tajni agent, objavljeni snimci napada
Blic pre 27 minutajoš 21 povezana
(VIDEO) Mekdenijels o Jokiću: Velik kao đavo, ništa ga ne razumem
Sport klub pre 32 minutajoš 23 povezane
Na današnji dan: Srušen Žeželjev most, nuklearna katastrofa u Černobilju, rođen Meša Selimović
Radio 021 pre 42 minutajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za 26. april: Sunčano i vetrovito, ponegde slab prizemni mraz
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih
I danas protest Zborova Novog Sada zbog aktivista u pritvoru: Nova i duža blokada saobraćaja
Radio 021 pre 37 minutajoš 1 povezana