Povezane vesti
"Ne mogu na izbor za pesmu Evrovizije": Maja Nikolić šokirala - prijatelj rekao da je na listi zabranjenih na RTS-u
Mondo 08.12.2023
Pevačica koja je nekoliko puta učestvovala na Beoviziji, otkriva da je imala spremnu kompoziciju i za ovogodišnji izbor predstavnika na Pesmi Evrovizije. Pevačica koja je nekoliko puta učestvovala na Beoviziji, otkriva da je imala spremnu kompoziciju i… »
"Prijatelj mi je rekao da sam na listi zabranjenih" Maja Nikolić besna na organizatore Evrovizije: Ovo su svi detalji drame
Kurir 08.12.2023
Maja Nikolić tvrdi da ne može da ostvari svoju životnu želju da proba da predstavlja Srbiju na Evroviziji, jer joj je navodno onemogućeno da učestvuje na festivalu Pesma za Evroviziju 2024. Pevačica je ovo napisala najpre na Instagramu, a onda smo je… »
Vesti dana »

U zatvoru u Novom Sadu 15 građana zbog protesta: Pokušaj ubistva, napad na policajca, nasilničko ponašanje
Danas pre 2 satajoš 41 povezana

Upravo na blic TV! Kakva je zaista bezbednosna situacija u zemlji: Blic TV prati uživo i najavljena okupljanja protiv blokada
Blic pre 9 minutajoš 50 povezanih

Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Lazić se oprostio od zvezde: Doskorašnji kapiten se posebno zahvalio dvojici ljudi!
Kurir pre 9 minutajoš 22 povezane