Повезане вести

"Обукла сам се, склупчала и правила се да спавам": Језиво сведочење жртве злостављања, због ових речи тренер јахања…

"Обукла сам се, склупчала и правила се да спавам": Језиво сведочење жртве злостављања, због ових речи тренер јахања…

Курир 08.12.2023
На данашњем суђењу осумњиченом М. Ђ.инструктору јахања који је терети да силовао и с*ксуално злостављао своје полазнице школе дошао је данас у пратњи лекара који је све време био уз њега, а ту су била и инвалидска колица… »
"Бацио ме је на кревет и сео на ноге": Жртва учитеља јахања оптуженом за силовања описала пакао кроз који је прошла: "Од…

"Бацио ме је на кревет и сео на ноге": Жртва учитеља јахања оптуженом за силовања описала пакао кроз који је прошла: "Од…

Блиц 08.12.2023
У Вишем суду у Београду данас је настављено суђење Милошу Ђукићу, инструктору јахања због оптужби да је силовао и сексуално злостављао своје ученице. На данашњем суђењу сведочиле су жртве које су до детаља описале пакао… »
Сведочила прва жртва осумњиченог инструктора јахања за силовања: Најмлађа наводно имала само 11 година

Сведочила прва жртва осумњиченог инструктора јахања за силовања: Најмлађа наводно имала само 11 година

Телеграф 08.12.2023
Ухапшен је средином септембра прошле године и од тад се налази у притвору. Суђење против инструктора јахања Милош Ђукић осумњичен за за више силовања и полних узнемиравања, одржано је данас у Вишем суду, а сведочила је К. Ш… »
"Скинуо ми је мајицу, пољубио, заледила сам се": Потресно сведочење жртве: Инструктор јахања је био наш породични пријатељ…

"Скинуо ми је мајицу, пољубио, заледила сам се": Потресно сведочење жртве: Инструктор јахања је био наш породични пријатељ…

Курир 08.12.2023
У Вишем суду у Београду данас је настављено суђење осумњиченом М. Ђ. инструктору јахања кога су полазнице његове школе оптужиле да их је годинама силовао и сексуално злостављао. Након паузе, сведочила је и друга оштећена… »

Вести дана »