Povezane vesti
"Obukla sam se, sklupčala i pravila se da spavam": Jezivo svedočenje žrtve zlostavljanja, zbog ovih reči trener jahanja…
Kurir 08.12.2023
Na današnjem suđenju osumnjičenom M. Đ.instruktoru jahanja koji je tereti da silovao i s*ksualno zlostavljao svoje polaznice škole došao je danas u pratnji lekara koji je sve vreme bio uz njega, a tu su bila i invalidska kolica. Na ročištu je danas… »
"Bacio me je na krevet i seo na noge": Žrtva učitelja jahanja optuženom za silovanja opisala pakao kroz koji je prošla: "Od…
Blic 08.12.2023
U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Milošu Đukiću, instruktoru jahanja zbog optužbi da je silovao i seksualno zlostavljao svoje učenice. Na današnjem suđenju svedočile su žrtve koje su do detalja opisale pakao kroz koji su prolazile u… »
Svedočila prva žrtva osumnjičenog instruktora jahanja za silovanja: Najmlađa navodno imala samo 11 godina
Telegraf 08.12.2023
Uhapšen je sredinom septembra prošle godine i od tad se nalazi u pritvoru. Suđenje protiv instruktora jahanja Miloš Đukić osumnjičen za za više silovanja i polnih uznemiravanja, održano je danas u Višem sudu, a svedočila je K. Š. Ona je, kako se navodi… »
"Skinuo mi je majicu, poljubio, zaledila sam se": Potresno svedočenje žrtve: Instruktor jahanja je bio naš porodični prijatelj…
Kurir 08.12.2023
U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje osumnjičenom M. Đ. instruktoru jahanja koga su polaznice njegove škole optužile da ih je godinama silovao i seksualno zlostavljao. Nakon pauze, svedočila je i druga oštećena devojka A. V. koja je… »
Vesti dana »
Srpska lista optužuje Rašića da je dobio mandat zahvaljujući glasovima Albanaca
Nedeljnik pre 38 minutajoš 60 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 1 satjoš 43 povezane
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, ukinute vanredne situacije
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 25 povezanih
Snažan zemljotres pogodio Filipine: Raste broj stradalih i povređenih, oštećene brojne zgrade
NIN pre 1 satjoš 48 povezanih